Cum sa alegi lacurile / gelurile de unghii

Te-ai intrebat mereu cum manichiura gelului ramane atat de perfecta atat de mult?

Compozițiile chimice pentru lustruirea gelului și lustruiturile de unghii regulate variază cu fiecare marcă, dar diferența majoră este că polizorul de gel se va usca doar sub contact direct cu UV sau LED, în timp ce lustruitul obișnuit se poate usca la aer”, explică specialistii.

 

Există două tipuri de gel, gel dur și gel moale.

 

Gelul dur își ia numele pentru că, odată întărit, este destul de greu pentru a fi transformat într-o extensie a unghiilor. Extensiile de unghii sunt unghiile artificiale create folosind un produs de unghii pentru a extinde unghia peste marginea unghiei naturale.

Descopera gama de geluri de unghii aici => https://janetnails.ro/341-geluri-uv

Gelul moale se referă la produsele de gel care sunt prea moi pentru a crea o extensie a unghiilor. Aceasta include polizoare de gel și geluri mai groase destinate serviciilor de gel-suprapunere. Gelurile de lustruire sunt folosite pentru manichiurile din polietilenă din ce în ce mai populare. Aceste manichiuri sunt blânde de unghia naturală, iar polishul rămâne intact pe unghie timp de cel puțin două săptămâni, cu strălucire înaltă și fără crăpare, decojire sau tăiere.

Alegerea lacurilor de unghii poate fi un proces care sa iti dea batai de cap pentru ca in piata din Romania sunt atatea magazine online si fizice din care poti cumpara un lac de unghii.

 

De aceea echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu acest mic ghid de alegere a celor mai potrivite lacuri de unghii pentru manichiura ta.

 

Poti face o selectie a produselor in functie de tonul pielii taie, de sezon, de ocazie. Astfel sunt multe lacuri de unghii de culori inchise/deschise, cu diverse nuante.

 

Este important sa intelegi ca va conta foarte mult culoarea pielii tale iar unghiile tale trebuie sa se asorteze cu pielea ta.

 

Pentru ca stim ca femeile pun mare accent pe look, este important sa alegi lacul de unghii care sa se potriveasca cu ocazia – interviu, intalnire, etc.

 Descopera gama de lacuri de unghii pe => https://janetnails.ro/515-lac-de-unghii

Sunt si lacuri de unghii cu o textura semitransparenta – roz, bej care iti vor da o alura eleganta. Daca in schimb optezi pentru o manichiura french, atunci pe www.janetnails.ro gasesti o gama variata de lacuri de unghii french.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: administrator
Email: office@janetnails.ro
Telefon: 256454504
Website: https://janetnails.ro

Alte Comunicate de presa de 501 :