Cum se pot obține până la 200.000€ nerambursabili, fără cofinanțare pentru Start up-uri si doar 10% pentru IMM-uri?!

Clubul Rotary Cetatea Tomis Constanța împreună cu Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei Constanța organizează miercuri, 14 aprilie 2020, de la ora 18.00 un seminar online pentru susținerea mediului de afaceri prin programe cu finanțare UE.

„Ne bucurăm nespus că putem repeta și în acest an această inițiativă de susținere a mediului de afaceri pe care am implementat-o anterior sub formă de eveniment în sală, iar acum se întâmplă online. Așteptăm, ca de fiecare dată, un număr cât mai mare de antreprenori să se documenteze și să beneficieze de oportunitățile de finanțare atât de necesare, prezentate la seminar”, a declarat Președintele ASOAF Constanta, Mihaela Belcin.

Consultanții, cu o experiență îndelungată în atragerea de programe cu finanțare UE, vor aborda următoarele teme:

  • POCU – Innotech Student – Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii, Start Up(grant pana in 100.000 euro, fara cofinantare)
  • POCU – Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul rural, Start Up (grant pana in 200.000 euro, fara cofinantare)
  • Program digitalizare IMM-uri, finantari intre 30.000-100.000 euro
  • POR (Programul Operațional Regional) – IMM sau IMM în parteneriat cu ITT pentru investiții de transfer tehnologic. Finantari pana in 200.000 euro

 

Parteneri în acest proiect sunt: Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Organizația Autoeducat și Asociația Noul Val.

Linkul de înscriere la seminar este http://bit.ly/programefinantare și se găsește și pe paginile de socializare ale Rotary Cetatea Tomis și ASOAF Constanța.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon:

Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, Miercuri, 21 iulie, la ora 18, vă invităm la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate.