Cum vă puteți înscrie în cursa pentru obținerea unei finanțări de 40.000 de euro pentru înființarea unei afaceri?

336 persoane fizice care intenționează să înființeze o afacerere non-agricolă în mediul urban și își au reședința sau domiciliul în regiunea Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman) vor fi selectate să participe la cursuri de formare antreprenorială și vor intra în cursa obținerii unei finanțări de 40.000 euro (echivalentul a 178.340 lei, calculat la cursul Euro utilizat la depunerea proiectului).

42 de planuri de afaceri vor fi selectate în vederea acordării finanțării nerambursabile.

Pentru a vă înscrie în proiect, este necesar să îndepliniți următoarele criterii:

  • Să fiți somer, persoană inactivă (persoană care nu figurează cu venituri impozabile, casnic/ă, elev/ă, student/ă, pensionar/ă), angajat sau persoană care desfășoară o activitate independentă.
  • Să aveți vârsta între 18 și 64 ani și domiciliul/reședința în regiunea Sud Muntenia.

Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vă înscrie în proiect sunt:

  1. Accesați link-ul http://www.ptir.ro/?p=2645 și completați documente anexate.
  2. Transmiteți dosarul de candidatură pe adresa de e-mail a biroului județean de care aparțineți (datele de contact le gășiți accesând link-ul următor: birouri județene).
  3. După verificarea documentelor de către Expertul grup țintă și constatarea conformității acestora, depuneți dosarul de candidatură la adresa biroului județean de recrutare de care aparțineți.

 

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact: Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro .

 

“START pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” este un proiect implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Sirbu Iulia:

Nu ai suficiente resurse financiare să-ți transformi ideea într-o afacere? Nimic mai simplu!
Concurs de planuri de afaceri pentru obținerea a 40.000 euro
Ți-ai dorit dintotdeauna: • Să câştigi mai mulţi bani? • Să fii propriul tău şef? • Să îţi stabilești singur programul de lucru? • Să iei singur decizii?