Curs de facilitare grafică și digitală pentru lucrătorii de tineret, un proiect Erasmus

ppAsociația de tineret Together România organizează în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical facilitation for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus in cadrul acreditarii organizației. Împreună cu partenerii noștri, credem că, în contextul actual, facilitarea digitală și grafică constituie un sprijin excelent pentru lucrătorii de tineret in activitățile cu tinerii. Este o modalitate de a răspunde nevoilor grupului nostru țintă care bazează procesul de învățare și de achiziție a informațiilor pe input vizual. 30 de participanți din Bulgaria, Lituania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia și România vor avea ocazia să exploreze facilitarea digitală și grafică ca un instrument de lucru cu tinerii, precum și să împărtășească experiența si metodele lor de lucru cu tinerii in comunitățile pe care le reprezintă./ppScopul general este de a îmbunătăți competențele lucrătorilor de tineret și seturile de instrumente pentru a sprijini participarea activă și angajamentul civic al tinerilor prin tehnici eficiente de comunicare și instrumente digitale și grafice de facilitare./ppObiectivele specifice ale cursului sunt:/pp1. Să introducă facilitarea digitală și grafică ca instrument educațional și să încurajeze utilizarea acesteia în diferite contexte de lucru cu tinerii./pp2. Să ofere participanților competențe și o experiență practică de facilitare digitală și grafică./pp3. Să contribuie la dezvoltarea profesională a participanților, îmbunătățirea cunoștințelor despre educația non formală utilizând instrumente digitale, competențe de limbi străine și abilități digitale, promovarea metodei de învățare prin joc și stimularea creativității./pp4. Să ofere spațiul de împărtășire a experienței și lărgirea înțelegerii despre practicile educației non-formale în diferite țări și contexte de lucru ale participanților și să exploreze posibilitățile de a crea parteneriate între participanți pentru viitoarele proiecte la nivel european./ppAsociația Together România își desfășoară activitatea în Câmpina si Valea Doftanei, este o organizație non‐guvernamentală, non‐profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect sau despre activitatea noastră, va rugăm sa ne contactați sau sa accesați pagina web a asociației./p/p

DATE DE CONTACT

Nume: Iorga Alexandru
Functie: Presedinte
Email: iorga_alexandru@yahoo.com
Telefon: 0722809458
Website: https://asociatiatogether.wordpress.com/

Cuvinte cheie:

Erasmus, Together Romania, Campina, Valea Doftanei,

Alte Comunicate de presa de Iorga Alexandru:

Sub deviza "Youth@Work", Asociația Together Romania organizează un schimb internațional de tineri în perioada 16 - 23 martie în Trăisteni (județul Prahova), în cadrul programului de acreditare Erasmus+ 2023.
In zilele de 16 si 17 decembrie 2023 vom organiza la Campina, județul Prahova, un eveniment final pentru a multiplica principalele resurse educaționale dezvoltate in cadrul proiectului CULTURE.
Asociația de tineret Together România a organizat în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical skills for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus+.
Pentru a veni în ajutorul tinerilor expuși fenomenului FOMO (Fear Of Missing Out) si să îi ajute să își îmbunătățească competențele de educație digitală, Asociația Beehive, desfășoară in perioada 4 - 11 Noiembrie 2023, la Valea Doftanei o mobilitate Erasmus+.
Asociația de tineret Together România organizează în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical facilitation for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus