Curs NLP – o călătorie revoluționară de 8 zile, un curs fascinant de dezvoltare personală și un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o stiința unică cu un impact major asupra vieții noastre, pentru că ne poate ajuta în a deveni ceea ce ne dorim cu adevărat, atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere profesional. NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru că ne ajută să ne dezvoltăm propria viziune despre viață și să trăim după ea. Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicăm mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

NLP se referă la modelarea excelenței. Este un sistem robust de idei care poate fi aplicat pentru a ne ajuta să obținem un echilibru în toate domeniile vieții. Fiind vorba de un mod de gândire, abilitățile dobândite le putem folosi în viața personală, în afaceri, în sănătate, în antrenament sau în sport. Aplicațiile NLP nu se opresc doar la dezvoltare personală, ele evidențiază calitatea alegerilor stilului de viață al unei persoane, sănătatea relațiilor în cuplu și congruența în luarea deciziilor, acestea putând fi îmbunătățite exponențial prin acest proces profund de conștientizare de sine.

Rolul pe care NLP îl poate juca în procesul continuu de creștere personală, ne va permite să îmbrățișam, să acceptăm și să ne adaptăm fără probleme schimbărilor și tranzițiilor inevitabile ale vieții, carierei și relațiilor. Cu o înțelegere de bază a NLP, vom deveni în mod natural mai capabili să navigăm prin încercările și provocările inevitabile ale vieții.

Curs Practician NLP –  8 zile intensive și 4 certificări internaționale obținute

„Acesta nu este doar un curs de dezvoltare personală, este un proces de transformare complet.” Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Majoritatea oamenilor, pe măsură ce progresează prin viața și cariera lor, aspiră să devină din ce în ce mai eficienți. Programarea Neuro Lingvistică, oferă un cadru dovedit în timp, prin care, cursanții își pot crește conștiința de sine, devin mai responsabili, hotărâți, consecvenți și pregățiți să treacă la acțiune.

Acest proces de conștientizare, precede dezvoltarea și creșterea personală, care conduce la o  înțelegere mai complexă a identități fiecărui individ, având că scop atingerea  potențialului maxim. Îmbunătățirea personală este o componentă esențială în creșterea, progresul, prosperitatea și satisfacția unei persoane. Este fundamentul sănătății emoționale, fizice, intelectuale și spirituale.

Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză este despre: Conștientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Reziliență. Este un curs revelator, destinat oamenilor care își doresc fie o nouă carieră însă nu știu de unde să înceapă, este pentru cei care învățarea continuă reprezintă un stil de viață care odată cu trecerea timpului nuanțează gândirea, este pentru toți cei care au curajul să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni, pentru existență și își exercită cel mai măreț drept pe care fiecare l-au primit odată cu viața asta – să-i dea un sens, este pentru liderii care vor să învețe să folosească asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companii.

Mintea noastră reprezintă centrul de comandă, de acolo pleacă toate deciziile care ne construiesc viața. Am gândit, dezvoltat și perfecționat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care să îl putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistică îți dă în mână manualul de instrucțiuni după care să îți programezi Mintea să funcționeze în mod pozitiv, în favoarea ta. Rezultatele sunt cheia oricărui om de succes, iar NLP te învață cum să înlocuieșți programele care te blochează și să introduci în rutina ta mentală și emoțională acele „programe” care îți dau energie și te dezvoltă. Acum, ai oportunitatea să preiei controlul propriei vieți și să-ți atingi potențialul maxim pentru a obține rezultate tangibile în viața personală, business, relații, fitness, sănătate și spiritualitate.”- Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Cursul NLP Practician – Unul dintre cele mai cuprinzătoare, intensive și profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combină patru tehnici puternice care te vor ajuta să îți transformi atât propria viață, cât și pe cea a celor din jurul tău. Cele 8 zile de curs, reprezintă un proces de transformare complet și complex. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace prin care obții rezultate concrete și demonstrabile în succesul și performanța din fiecare zi a vieții.

Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace care creează rezultate concrete și demonstrabile în succesul, fericirea și performanța din fiecare zi a vieții.

NLP te învață cum să îți utilizezi creierul; Hipnoza îți permite să comunici cu acea parte a minții numită Mintea Subconștientă; Time Line Therapy® îți permite ca Mintea Conștientă și cea Subconștientă să lucreze împreună într-un mod care s-a dorit chiar de când am fost concepuți; NLP Coaching – o unealtă de coaching extrem de valoroasă pentru descoperirea și creșterea propriului potențial, al clienților tăi, precum și al celor din jurul tău. Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări care sunt recunoscute de The American Board of Hypnotherapy and NLP.”, continuă Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Rezultate concrete obținute în urma cursului Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodată, aplicațiile NLP se întind pe o gamă largă de domenii și pot fi adaptate pentru toate circumstanțele: viața personală, carieră, business.

Sunt enorm de multe abilitați pe care ți le aduce cursul NLP Practician. Doar urmandu-l poți realiza cât de ușor îți va fi de acum înainte pe toate planurile vieții tale. Vei însuși unelte puternice cu ajutorul cărora să fii pregătit să treci la acțiune; vei învăța cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional, cum să elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat; să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business; cum să devii o persoană influentă care să-i inspire și pe ceilalți, cum să înțelegi și direcționezi eficient comunicarea verbală și non-verbală,  cum să atingi performanța în echipă utilizând tehnici pentru controlul și schimbarea stărilor emoționale (ale tale și ale celorlalți) și lista continuă.”, Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua gratis timp de 2 ani din momentul absolvirii acestuia. Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta s-a terminat, veți avea parte de susținerea mentorilor experți ai școlii NLP Discovery.

Următorul curs NLP Practician va avea loc în perioada 8 – 15 iulie 2023. Mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician-2/.

Despre Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

A studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel internațional. Este certificată Master Trainer în NLP și Trainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competiții internaționale. A desfășurat cursuri de formare în multe companii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.

DATE DE CONTACT

Website: https://nlpdiscovery.ro/curs-practician-2/

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.