Curs stilist-protezist Timisoara by Janet Nails

Daca iti doresti sa faci primii pasi in domeniul manichiurii sau sa faci o schimbare in cariera ta, echipa Janet Nails iti ofera sansa sa iei parte la cursul de manichiura in Timisoara pentru incepatoare.

Astfel tu vei afla pas cu pas cum sa realizezi manichiuri frumoase si elegante pentru tine si clientele tale.

Tinand cont ca avem o experienta de peste 14 in acest domeniu si am fost printre primilele institutii care au organizat cursuri de manichiura in Timisoara, am vazut din experienta ca mai sunt multe lucruri ce pot fi imbunatatite la acest curs.

Astfel am analizat atent toate aspectele cursului si am hotarat sa ne focusam mai mult pe partea practica pentru ca tu sa pui in aplicare cunostiintele tehnice pe care le vei invata la partea teoretica a acestui curs.

Pe langa aceasta, tinand cont de experienta noastra in domeniu – ne-am dat seama ce se cauta pe piata si care sunt cerintele in angajare si am pus accent mai mult pe partile importante ale cursului.

Astfel cursul de stilist-protezist Janet Nails cuprinde si sesiuni teoretice dar si sesiuni practice in care sa poti pune in aplicare ceea ce ti se preda. Partea frumoasa a acestor sesiuni practice este ca vei face practica pe modele umane pentru a capata experienta necesara de angajare, iar la fiecare sesiune vei fi asistatat de trainer cu experienta in domeniu care sa te indrume si sa iti ofere sfaturi utile.

Avantajele acestui curs este ca vei lucra cu produse de manichiura profesionale sub brandul Janet Nails, vei avea reducere de 20% la toate produsele din magazin pe durata cursului, vei fi asistata mereu de un trainer cu experienta care sa te indrume, vei face multa practica in care vei pune in aplicare know-how tehnic si teoretic.

Te asteptam cu drag la cursul nostru. Poti afla mai multe detalii pe site.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: trainer
Email: contact@janetnails.ro
Telefon: 741216736
Website: https://www.janetnails.ro/wp/

Alte Comunicate de presa de 681 :