Cursul Erasmus+ de facilitare grafica de la Valea Doftanei, la final

Asociația de tineret Together România a organizat în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical skills for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus+ în cadrul acreditarii organizației.  Proiectul a reunit 30 de lucrători de tineret din Bulgaria, Lituania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia și România care au avut ocazia să exploreze facilitarea digitală și grafică ca un instrument de lucru cu tinerii, precum și să împărtășească experiența și metodele lor de lucru cu tinerii în comunitățile pe care le reprezintă. Scopul general a fost să îmbunătățim competențele lucrătorilor de tineret și seturile de instrumente pentru a sprijini participarea activă și angajamentul civic al tinerilor prin tehnici eficiente de comunicare și instrumente digitale și grafice de facilitare.
Cu un feed-back pozitiv, cu lucrători dornici să promoveze și să dezvolte rezultatele parțiale și să pună în valoare noile competente dobândite, cu siguranță că rezultatele nu se vor lăsa așteptate! în prezent, aceștia lucrează la manualul cursului, un manual care dorește sa îi învețe și pe alți lucrători importanta utilizării metodelor de facilitare grafica și a instrumentelor digitale în activități dedicate tinerilor.
Asociația Together România își desfășoară activitatea in orașul Câmpina și satul Valea Doftanei, județul Prahova, este o organizație non‐guvernamentală, acreditată Erasmus+, non‐profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect sau despre activitatea noastră, vă rugăm să ne contactați sau să accesați pagina web a asociației.

DATE DE CONTACT

Nume: Alexandru Iorga
Functie: Presedinte
Email: iorga_alexandru@yahoo.com
Telefon: 0722809458
Website: https://asociatiatogether.wordpress.com

Cuvinte cheie:

Erasmus+, curs, asociatia together, valea doftanei, tineri

Alte Comunicate de presa de Iorga Alexandru:

Sub deviza "Youth@Work", Asociația Together Romania organizează un schimb internațional de tineri în perioada 16 - 23 martie în Trăisteni (județul Prahova), în cadrul programului de acreditare Erasmus+ 2023.
In zilele de 16 si 17 decembrie 2023 vom organiza la Campina, județul Prahova, un eveniment final pentru a multiplica principalele resurse educaționale dezvoltate in cadrul proiectului CULTURE.
Asociația de tineret Together România a organizat în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical skills for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus+.
Pentru a veni în ajutorul tinerilor expuși fenomenului FOMO (Fear Of Missing Out) si să îi ajute să își îmbunătățească competențele de educație digitală, Asociația Beehive, desfășoară in perioada 4 - 11 Noiembrie 2023, la Valea Doftanei o mobilitate Erasmus+.
Asociația de tineret Together România organizează în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical facilitation for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus