Cursuri dansul mirilor cu Dance With Me Studio

Nunta este un moment important in viata unei persoane, fie ea sotia sau sotul. Nimic nu se poate compara cu sentimentele traite in momentele in care fiecare isi declara dragostea in fata preotului si in fata ofiterului de stare civila. Toata acea atmosferasi toate acele trairi pot fi simtite odatain viata, si nu pot fi descrise in destule cuvinte. Totul se petrece asemenea unui basm si va ramane intiparit in memoriile tuturor, dar mai ales al mirilor ca un moment frumos si special, o zi perfecta.

Pregatirea acestui eveniment, insa, este una de lunga durata, care impune un grad foarrte ridicat de stres, deoarece totul trebuie sa fie perfect, si nu este loc de eroare si greseli. Trecand peste momentul cererii in casatorie, deoarece acela este un alt capitol, se ajunge la momentul inceperii pregatirii pentru nunta propriu-zisa. Acest proces cuprinde foarte multe etape: gasirea unei sali potrivite si care sa fie pe placul mirilor, intr-o zi sau perioada care sa convina. Pe urma se stabileste lista invitatilor, urmata, bineinteles, de trimiterea sau predarea invitatiilor. Se revine la sala, si la organizarea petrecerii, pentru a se stabili meniul, care umreaza sa fie servit nuntasilor. Sa nu uitam de gasirea unui fotograf bun, unei biserici libere in dta nuntii, unui DJ sau a unui responsabil cu muzica pe durata nuntii.

Toate acestea sunt consumatoare de foarte mult timp si energie. Se mai adauga cautarea tinutelor, care, de asemenea, este foarte lunga ca perioadain timp. Asdar, pare ca nunta trebuie organizata, sau macar inceputa organizarea, cu foarte mult timp inainte: un an jumatatea poate chiar 2. Cu tot ajutorul parintilor si prietenilor, care este binevenit, perioada de pregatire nu se va reduce foarte mult. Un lucru care trebuie luat in considerare, ba chiar trebuie luat foarte in serios, de catre miri, este dansul mirilor. Acesta trebuie sa fie perfect, mai ales in tara nostra, in care barfa in urma nuntilor este sport national.

Acest dans trebuie facut cu gratie, trebuie sincronizat, trebuie facut sa para ca danseaza o singura persoanasi nu un cuplu. Pentru un cuplu de miri, care nu prea se pricep la dans, acest moment privit cu foarte multa putere de criticare si asteptat cu nerabdare, se poate transfomra intr-un fiasco total, distrugand restul nuntii. De aceea este indicat, si pentru incepatori, si pentru persoanele care se pricep cat de cat la dans, sa participe la cursuri speciale pentru dansul mirilor.

Dansul mirilor

In mod normal, dansul mirlor nu se rezuma la un singur stil de dans, fiind compus din mai multe stiluri de difertie apartenente. Astfel, un dans al mirilor poate fi compus din: Salsa, Vals, Jive si Cha-Cha. Daca va decideti sa apelati la Dance With Me Studio, veti invata sa puneti in scena o coregrafie care poate concura la concursuri internationale de dans. Antrenorii nostri profesionisti va vor transfomra in dansatori profesionisti pentru o noapte de neuitat. Asadar, daca sunteti nehotarati in privinta dansului mirilor, apelati la cursurile noastre pentru dansul mirilor.

DATE DE CONTACT

Nume: Dance With Me Studio
Website: www.dancewithmestudio.ro
Cuvinte cheie: Cursuri dansul mirilor

Alte Comunicate de presa de 1 :