Dacă ești proprietarul unui spațiu care poate găzdui activități profesionale/comerciale, e momentul să-l listezi pe această platformă lansată recent. Totul gratuit!

Și-au dorit ca în timpul crizei să vină în sprijinul mediului antreprenorial din România lansând platforma SpaceZ, platformă pe care îți faci cont și publici gratuit spațiul/spațiile pe care le deții și care pot găzdui activități profesionale/comerciale.

Totul este gratuit, nu există costuri ascunse, îți creezi rapid contul de utilizator și, indiferent dacă utilizezi platforma de pe smartphone sau PC este la fel de simplu, deoarece layout-ul site-ului se adaptează perfect pentru orice dispozitiv.

Aici poți lista:

– spații în vile private

– spații în clădiri de birouri

– spații în clădiri private

– săli de evenimente din hoteluri

– săli de evenimente din clădiri private

– centre expoziționale

– depozite și centre logistice

– spații comerciale

– spații comerciale situate în centre comerciale

– spații de coworking

Platforma nu face obiectul listării de locuințe/spații de locuit, ci doar spații care pot căpăta destinația de spațiu de lucru/comercial.

Fie că dorești să închiriezi sau să vinzi spațiul respectiv, platforma SpaceZ îți este o unealtă la îndemână.

Creatorii platformei nu dețin niciunul dintre spațiile listate pe platformă, nu sunt o agenție imobiliară, însă au avut această inițiativă de a veni în sprijinul proprietarilor de spații, cu scopul de a-i ajuta pe timp de criză.

Platforma este deținută de agenția de marketing digital eMediaLab Marketing Agency, iar platforma SpaceZ nu este singurul instrument cu care aceștia vin în sprijinul antreprenorilor pe timp de criză. Dacă dorești să-ți promovezi afacerea fără riscuri și să plătești doar atunci când vin și rezultatele, te poți înscrie în programul de marketing digital “Marketing all-inclusive” prin care afacerea ta va beneficia de toate instrumentele de care are nevoie pentru a se promova online, iar tu vei plăti strict pentru rezultatele obținute, fără abonamente lunare fixe pe care trebuie să le plătești fie că obții rezultate sau nu.

Iată că în vremuri de pandemie mai există și antreprenori care se gândesc la ceilalți antreprenori și dezvoltă în timp real soluții prin care vin în sprijinul celorlalți.

DATE DE CONTACT

Nume: Andrei Dan
Functie: Managing Partner
Email: office@spacez.ro
Telefon: 773858861
Website: www.spacez.ro
Cuvinte cheie: listari spatii, spatii comerciale, spatii activitati profesionale

Alte Comunicate de presa de 1090 :