DAMES, brandul de fashion, se extinde in sfera digitala prin lansarea aplicatiei mobile

DAMES, brandul romanesc cu articole vestimentare pentru femei, isi extinde sfera digitala cu lansarea aplicatiei mobile ce ofera clientilor sai o experienta de cumparaturi moderna si personalizata.

Cu o cifra de afaceri de 1.400.000 de euro in ultimul an si 70 de angajati, brandul DAMES este prezent pe piata modei din Romania din anul 2010, cu locatia la Iasi si a devenit cunoscut pentru tinutele de dama elegante si feminine, personalizate pe dimensiunile fiecarei cliente. Cu o misiune clara de a aduce unicitate in garderoba fiecarei femei, brandul s-a concentrat intotdeauna pe calitatea materialelor si designul deosebit.

In calitate de experti in imprimeria digitala, echipa DAMES pune un accent deosebit pe utilizarea responsabila a materialelor textile. Cu tehnologia de imprimare digitala si personalizare pe dimensiunile clientei, brandul minimizeaza risipa de materiale si ofera produse de calitate, delicate, elegante si la preturi atractive.

„Brandul DAMES a luat nastere din pasiunea noastra pentru moda si dorinta noastra de a oferi femeilor romance o experienta unica in materie de moda. Cu aplicatia mobila DAMES, aducem moda direct in palma doamnelor si domnisoarelor, oferindu-le o modalitate mai usoara si mai comoda de a explora colectiile noastre unice si de a-si personaliza tinutele preferate”, a declarat directorul general, Simona Ciobotaru.

Aplicatia mobila DAMES are ca scop sa dezvolte o comunitate loiala in jurul brandului, sa fidelizeze clientii existenti si sa atraga noi clienti prin oferirea de continut reconfortant si dedicat. Usor de utilizat, aplicatia contine atat articolele vestimentare ce pot fi comandate, cat si ultimele oferte pentru a fi la curent cu toate noutatile brandului. De asemenea, aceasta are implementata si o sectiune de mesaje, unde clientii pot trimite intrebari si nelamuriri, iar ulterior, vor primi un raspuns in cel mai scurt timp.

„Dorim sa aducem clientele DAMES mai aproape si sa formam o comunitate a femeilor elegante si cu atentie deosebita asupra aspectului fizic. Prin produsele noastre, asiguram unicitatea in garderoba fiecarei doamne si ii oferim posibilitatea de a se simți speciala si increzatoare in sine.” – continua Simona Ciobotaru.

Lansarea aplicatiei mobile DAMES vine cu un cadou de bun-venit, clientele beneficiaza de o super promotie, 30% reducere la prima comanda facuta din aplicatie, cu codul <DAMESAPP30> ce va putea fi introdus la ultima etapa a achizitiei. Acesta va fi valabil in prima luna de la lansare, respectiv pana la data de 25.10.2023.

Aplicatia mobila poate fi gasita gratuit, atat pe Android – link aplicatie: https://bit.ly/3Rs7ywH – cat si pe IOS – link aplicatie: https://apple.co/3Rs4JMd.

 

Despre DAMES

DAMES este un brand romanesc de moda, nascut in Iasi, cu o prezenta de peste 13 ani pe piata din Romania. Cu o gama variata de produse imprimate si personalizate pe dimensiunile clientelor, DAMES ofera tinute elegante si feminine la preturi accesibile. Misiunea DAMES consta in crearea unor tinute deosebite, distincte prin imprimeuri spectaculoase, cu accent pe personalizarea acestora pentru fiecare clienta. Tinutele DAMES se pot comanda pe https://www.dames.ro/

DATE DE CONTACT

Nume: Gruia Iris
Email: iris@brandixit.ro
Telefon: 0728368189

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Aida Bodescu:

DAMES, brandul românesc cu articole vestimentare pentru femei, își extinde sfera digitală cu lansarea aplicației mobile ce oferă clienților săi o experiență de cumpărături modernă și personalizată.
DAMES, brandul romanesc cu articole vestimentare pentru femei, isi extinde sfera digitala cu lansarea aplicatiei mobile ce ofera clientilor sai o experienta de cumparaturi moderna si personalizata.
București, 23.05.2023 - Various Brands și GRID, grupul de retail cu capital 100% românesc, evidențiază rezultatele financiare obținute în anul 2022 și dezvăluie planurile ambițioase pentru anul acesta. Cele două branduri au înregistrat progrese în anul precede
Pe data de 21 martie 2023, in prima zi a noului an astrologic s-a lansat Astro-Agenda, ghidul oricarui iubitor de astrologie si nu numai, al carei scop este sa fie un sprijin real in viata de zi cu zi, atat din punct de vedere emotional, cat si practic.
Pe data de 21 martie 2023, în prima zi a noului an astrologic s-a lansat Astro-Agenda, ghidul oricărui iubitor de astrologie și nu numai, al cărei scop este să fie un sprijin real în viața de zi cu zi, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic.