De 1 iunie și Rusalii, relaxează-te în mijlocul naturii

Evadează din rutină, ia o pauză de la stresul cotidian și bucură-te câteva zile de răsfăț total la SPA, de drumeții sau plimbări în natură, de aer curat ionizat de munte, de activități interactive pentru copii, rețeta perfectă pentru starea de bine a întregii familii.

 

Îți recomandăm resortul Ana Hotels din Poiana Brașov, situat într-o locație unică în centrul României, la o scurtă distanță de Castelul Bran sau de alte faimoase obiective turistice din Transilvania. Camerele și apartamente de 4*, primitoare și elegante, oferă priveliști încântătoare asupra stațiunii și pădurii din apropiere. Restaurantul complexului – Altitude, oferă un meniu divers cu influențe internaționale, precum și cele mai gustoase preparate tradiționale românești ce au la bază rețete autohtone din Transilvania reinterpretate de Chefi cu pasiune. La finalul cinei, priveliștile senzaționale ale stațiunii Poiana Brașov, văzute de pe terasa Restaurantului Altitude sau din centrul SPA, definitivează o experiență de neuitat. Ana Spa este locul ideal pentru relaxare, cu piscină interioară, saune și laconium, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, sală de fitness, precum și 8 cabinete în care maseurii și kinetoterapeuții locației sunt pregătiți să vină în întâmpinarea celor mai exigente cerințe.

 

Complexul este o destinație potrivită pentru cupluri și familii. Cei mici au parte de supraveghere de specialitate, jocuri și concursuri. Și pentru că pe 5 iunie celebrăm Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, copiii pot participa și la ateliere de reciclare creativă în grădina hotelului, unde vor învăța despre importanța protejării mediului înconjurător prin acțiuni interactive, practice și amuzante.

 

Pachetul pentru minivacanța de 1 iunie și Rusalii include cazare cu mic dejun și cină, late check-out gratuit, bilete de urcare-coborâre cu telecabina în Masivul Postăvarul pentru toată familia, vouchere pentru terapii SPA, dar și acces gratuit la piscina interioară, saune, jacuzzi, fitness, salon de relaxare și hot tub exterior. Copiii au acces gratuit la Kids Club, activități de reciclare creativă, dar și jocuri și concursuri cu premii alături de animatori.

 

Bucură-te de un sejur eco & social friendly! Dacă ești posesorul unei mașini electrice, nu îți face griji, vei găsi și stații pentru încărcarea mașinii. Ana Hotels este o locație Eco & Social Friendly – fie că este vorba despre crearea unor ateliere pentru copii care să le stimuleze imaginația și să le dezvolte o educație de mediu, despre utilizarea alimentelor cât mai naturale și bio, despre reciclare, utilizarea recipientelor reutilizabile pentru a reduce numărul deșeurilor, despre utilizarea cu măsură a tuturor resurselor sau despre suport acordat unor persoane cu dizabilități, grija față de mediul înconjurător, preocuparea pentru educația copiilor sau pur și simplu dorința de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor sunt doar câteva dintre acțiunile derulate constant în cadrul comunității.

 

Dacă vrei și tu să devii un turist eco friendly, avem pentru tine câteva sugestii:

·         petrece cât mai mult timp în natură;

·         călătorește în timpul săptămânii, astfel eviți aglomerația din weekend și se reduce emisia de CO2 și implicit poluarea;

·         când iei masa la restaurant evită risipa alimentară, consumă atât cât este necesar;

·         renunță la menajul zilnic oferit de hotel, astfel se va economisi apă și energie;

·         încearcă, pe cât posibil, să cumperi băuturi (sucuri, apă) ambalate în cutii de carton sau în sticle, evitându-le pe cele cu ambalaje din plastic sau cutii de aluminiu;

·         indiferent că ești acasă sau în vacanță nu uita să reduci consumul de apă și energie (când te speli pe dinți poți opri apa, când pleci din cameră stinge lumina).

 

Despre ANA HOTELS POIANA BRAȘOV

 

Ana Hotels Poiana Brașov este un complex alcătuit din 3 hoteluri (Sport 4*, Bradul 4* și Poiana 3*), situat la baza Masivului Postăvarul, în Poiana Brașov, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină. Resortul găzduiește și un centru SPA de peste 2000mp (Ana Spa – cu piscină, jacuzzi, hot tub în aer liber, saune, sală de fitness, 8 camere de terapii) și un restaurant cu specific internațional (Restaurant Altitude). Lanțul Ana Hotels cuprinde și locațiile Athénée Palace Intercontinental 5*, Crowne Plaza Bucharest 4*, Hotel Europa 4* și centrul Ana Health Spa din Eforie Nord.

DATE DE CONTACT

Website: https://www.anahotels.ro/ro/sport

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.