Decarbonizare Motor AG

Unic in Pitesti si judetul Arges! Situat la 2.3 km de Târgul Saptamanal, ne gasiti de luni pana vineri de la ora 10.00 la 18.00

Noi NU mergem prin parcări cu acest aparat.
Aparatul este conectat la 220v nu la bateria mașinii dvs.

Cum functioneaza?

Simplu! Din apa prin procesul de electroliza se produce HHO (hidrogen) gaz cel mai pur, incolor, foarte periculos folosit necorespunzător. Acest gaz este folosit in mai multe domenii printre care și curățarea motorului sau decarbonizare a motorului.

Ce face?

Elimina depunerile din galeria de admisie, evacuare, curata EGR ul etc.

Cum se comporta masina in timpul procedurii?

In timpul procedurii, masina functioneaza in parametrii normali, gazul introdus prin admisie produce o ardere completă și la temperaturi mai înalte a combustibilului. In timpul procedurii masina poate scoate fum dens, cenușă, funingine.

Ce simti după?

Un raspuns rapid la accelerare
Motor silentios, mers rotund fără trepidatii
Mai multa putere, turbina se activează rapid
Scăderea consumului
Lipsa fumului la plecare, un aer sănătos.

Cand trebuie sa facem o decarbonizare?

Decarbonizarea trebuie facuta daca masina ruleaza foarte mult in oras, aglomerație, pe loc cu motorul pornit, factori ce favorizează colmatarea motorului.

Decarbonizarea trebuie facuta atunci când raspunsul la accelerație devine lent, masina nu mai trage la turatie mică, consumul a crescut.

De asemenea trebuie facuta decarbonizare în caz ca a-ti circulat cu termostatul defect, motorul neajungand la temperatura optima favorizează depunerea calaminei.

După operațiune se cunoaște imediat diferența.

Adresa: Geamana, strada Principala nr.217, zona Aerodrom.

Va asteptam !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de samir pana:

Unic in Pitesti si judetul Arges! Situat la 2.3 km de Târgul Saptamanal, ne gasiti de luni pana vineri de la ora 10.00 la 18.00