Declarație emoționantă a Orchestrei Johann Strauss Ensemble despre aderarea României la spațiul Schengen – “Uniunea Europeană a fost fondată ca un proiect de pace și pacea poate exista doar între parteneri egali.”

Viitorul României se decide zilele acesta la Bruxelles. Un moment istoric despre care toată lumea vorbește.  Orchestra celebrului palat Schonbrunn din Viena, Johann Strauss Ensemble are o legătură strânsă și specială cu România.  Mărturie stau zecile de concerte cu casa închisă pe care aceasta le-a susținut timp de 16 ani în cadrul deja tradiționalului Turneu de Crăciun.

Legat de situația României dezbătută astăzi și mâine la Bruxelles, reprezentații orchestrei au transmis pe conturile de socializare, o declarație emoționantă prin care susțin aderarea țării noastre la spațiul Schengen.

“Orchestra Johann Strauss Ensemble consideră că fiecare membru al Uniunii Europene face parte dintr-o familie din ce în ce mai apropiată și, în cele din urmă, toate țările ar trebui să fie membre ale spațiului Schengen. Suntem în turneu prin România de 16 ani înainte de Crăciun și suntem bucuroși să facem un turneu în Bulgaria pentru prima dată în acest an. Vom fi foarte fericiți dacă toate țările Uniunii Europene vor deveni membre ale spațiului Schengen cât mai curând posibil și toți membrii familiei Uniunii Europene vor fi tratați în mod egal. Uniunea Europeană a fost fondată ca un proiect de pace și pacea poate exista doar între parteneri egali.”

Orchestra Johann Strauss Ensemble condusă de carismaticul dirijor Russel McGregor va începe pe data de 12 decembrie un turneu național în România,  din Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Ramnicu Vâlcea și terminând la București. Pe 20 și 21 decembrie,  orchestra are programate două spectacole și în Bulgaria.

Concertul „CRĂCIUN VIENEZ” cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble, va avea loc și anul acesta pe data de 22 decembrie, la Sala Palatului din București, de la ora 20:00.

Biletele pentru toate concertele din cadrul turnelului național “Crăciun Vienez” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, ticketnet.ro, www.salapalatului.ro, www.bilet.ro și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Parteneri media: Metropola TV, Radio Romania Actualități, Radio România Cultural, Radio România București FM, Revista Femeia, Revista Famost, prwave.ro, e-femeia.ro, fashion8.ro, widemagazine.ro, certitudinea.ro, cityvisionmagazine.ro, daciccool.ro, spotmedia.ro, boncafe.ro.

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Editura CUANTIC în colaborare cu redacția Lumea Credinței a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui.
La Campionatului Mondial FMBB 2023 România s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de  țări, între care 3 echipe din România.
Companie infiintata in 1978, BIBS este un brand danez premium cu produse pentru nou-nascuti si copii dar si pentru parinti.
Inca de la nastere, sugarii au un instinct natural de a suge care este considerat primul reflex de hranire.
Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale pentru a obține aroma perfectă pentru masa de Paste.