Deschiderea cofetariei artizanale „Lia dulce si sarat” in Constanta

Obiectivul acestui proiect de suflet este acela de a dezvolta piața de produse artizanale și de a oferi gurmanzilor preparate de cea mai înaltă calitate, pentru a satisface toate gusturile. Vestitul tort Pablo și cel cu bezea, sărățelele cu rozmarin sau deserturile cu nucă, fistic și fructe proaspete sunt doar câteva dintre preparatele pe care le veți putea admira în vitrină sau chiar degusta.
Conceptul Lia Dulce și Sărat se referă la preparate vechi care ne-au înfrumusețat copilaria, care astăzi au căpătat o formă modernă, dar și-au păstrat din gustul de demult. „Bun, curat și adevărat” este motto-ul după care s-a ghidat creatorul Lia: „Conceptul se referă la vechi în casă nouă. Pentru deserturile preparate folosim ouă, lapte, unt și făină. Noi vrem să facem bun, curat, adevărat. Ne dorim să placă
tuturor Lia și să oferim puțin din bucuria noastră de a face dulce.”
Constănțenii sunt așteptați în număr cât mai mare începând cu data de 11 martie, în intervalul orar 10:00-19:00, de marți și până duminică.

DATE DE CONTACT

Nume: Camelia Artamon
Functie: Director General
Email: camelia@ynkmediastrategy.ro
Telefon: 0721.011.922
Website: https://ynkmediastrategy.ro/

Cuvinte cheie:

Cofetăria Lia Dulce și Sărat, produse artizanale,

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon:

- Produse profesionale pentru îngrijirea pielii-
Cofetăria Lia Dulce și Sărat își anunță deschiderea pe data de 11 martie în orașul Constanța. Iubitorii de dulce și sărat sunt așteptați pe Bulevardul Mamaia, nr. 173 pentru a degusta preparate artizanale cu ingrediente de top.