Descopera la Romstal Teava PE-X Vision cu bariera de oxigen

Teava PE-X cu bariera de oxigen Vision este folosita cu succes pentru instalatiile de incalzire. Materialul lor de constructie, polietilena reticulata, are o buna stabilitate in timp, nu este afectat de apele agresive si nu corodeaza. Astfel nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.

Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.

Avantaje ale tevii PE-X bariera de oxigen:

– rezistenta chimica si electrochimica

– rezistenta la abraziune

– stabilitate in timp

– rezistenta la coroziune si la depuneri

– conductivitate termica redusa

Utilizarea tevilor PE-X Vision cu bariera de oxigen pentru instalatiile dumneavoastra aduc imporante economii financiare, datorita usurintei si rapiditatii in instalare dar si costului lor scazut. De asemenea, datorita faptului ca nu necesita multe fitinguri, probabilitatea de a prezenta scurgeri este extrem de redusa. Rezistenta lor la temperaturi ridicate sau la conditiile dure de utilizare le transforma in solutii pe termen lung pentru orice fel de proiect.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, teava PE-X, Vision

Alte Comunicate de presa de 401 :