Descopera Programul Romstal Arhitect!

Scopul programului Romstal Arhitect Plus este acela de a oferi clientilor solutii complete si elegante de amenajare a baii cu sustinerea unui specialist in design. Colaborand cu arhitecti si designeri de interior ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta completa in ceea ce priveste confortul, bunul gust si solutiile inovatoare de amenjare.

Conceput pentru a veni in intampinarea necesitatilor partenerilor sai, programul ROMSTAL ARHITECT PLUS isi propune sa sprijine si sa incurajeze activitatea celor inscrisi. Romstal iti ofera posibilitatea sa-ti gestionezi cariera profesionala punandu-ti la dispozitie instrumentele necesare pentru ca tu sa iti atingi obiectivele si sa obtii performanta. Principiile dezvoltarii durabile, dinamismul in adaptarea la evolutia pietei si orientarea catre oameni definesc cel mai amplu program Romstal adresat partenerilor sai.

Cardul Romstal Arhitect Plus

Mai mult decat un instrument de lucru, Cardul Romstal Arhitect Plus este garantia calitatii produselor si a serviciilor prestate, dar mai ales apartenenta la un mediu aparte. Confirmare a acestui parteneriat solid si avantajos, Cardul Romstal Arhitect Plus insumeaza o multitudine de beneficii, create pentru a certifica incurajarea, recunoasterea si aprecierea Romstal.

Castigi pana la 35% din valoarea vanzarilor directe sau intermediate

Avem un portofoliu de peste 100 de furnizori de sanitare si ceramice si peste 20.000 de produse, care sa acopere cele mai variate gusturi si trenduri de amenajare a baii, produse semnate de studiouri de design recunoscute international si premiate la targuri si expozitii de profil.

Avem o echipa dedicata de agenti si consilieri showroom specializati in vanzarea de Sanitare si Ceramice, pregatiti sa va ofere suportul necesar in ofertarea produselor, colaborarea cu furnizorii si toate instrumentele necesare prin care sa construim o relatie durabila si placuta atat cu clientii cat si cu partenerii nostri.

 

CUM DEVII PARTENER ROMSTAL ARHITECT PLUS?

Trimite-ne un mesaj pe arhitect@romstal.ro si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Te aşteptam în showroom-urile Romstal, unde reprezentantii noştri te vor asista în a obtine informatiile necesare.

Intra pe www.romstal.ro la sectiunea “Romstal Arhitect Plus” si completeaza formularul.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal partener

Alte Comunicate de presa de 401 :