Descopera robotul Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care, pentru delegare absoluta si curatenie ultra precisa

Conecteaza-l la aplicatie, seteaza puterea de aspirare si relaxeaza-te

Daca incercai adesea sa delegi sarcinile din casa, acum este mult mai simplu sa schimbi regulile jocului cu Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care. Asadar, primii pasi sunt sa accesezi harta casei din aplicatia Rowenta Rowenta X-plorer S75&S95, selectezi incaperea unde vrei sa curete robotul, setezi puterea de aspirare (Scazut, Silentios, Standard, Puternic sau Maxim), debitul de apa pentru mop (Uscat, Redus, Mediu sau Ridicat), delimitarea zonelor fara acces si treci la nivelul ultra- precis de curatenie. Care este secretul? Tehnologia de explorare inteligenta, Smart Exploration 8.0 ce permite navigarea inteligenta cu acoperire integrala a suprafetei, gestionarea obstacolelor si puterea remarcabila de aspirare. Nici curatarea mochetelor sau covoarelor nu mai este o provocare datorita functiei Auto Boost care ajusteaza automat puterea de aspirare pentru eficienta maxima.

Si inca ceva! Aspiratorul robot, o data ce realizeaza cartografierea incaperilor, genereaza automat harta permanenta, putand salva in memorie pana la patru harti diferite.

Putere de 10 ori mai mare* si rezultate impresionante

Ca totul sa arate impecabil, tehnologiei i se alatura puterea. Una de 10 ori mai mare comparativ cu modelele Rowenta Seria 20*, datorita motorului BLDC extra-puternic, de pana la 12 000 Pa. In plus, X-Plorer Seria 95 Total Care este echipat cu doua perii laterale pentru margini si colturi, trei tipuri de perii centrale (Animal Turbo – pentru utilizare zilnica, Precision Turbo – pentru firele lungi de par si Downy Turbo – pentru particulele fine de praf) si sistem Smart Aqua Power cu mop incorporat. Cum ar spune specialistii, actiune 4 in 1 si performante de ultima generatie.

Ok, Google, start the vacuum cleaner!

Deci, X-Plorer Seria 95 Total Care permite delegare, si chiar una absoluta! Pentru ca acum iti conectezi robotul prin WI-FI la aplicatia Rowenta X-Plorer Series75&95, aceasta fiind compatibila cu Amazon Alexa si Google Assistant. Astfel, poti programa de la distanta sesiunile de curatenie din aplicatie sau prin comenzi vocale si, de asemenea, poti primi notificari privind activitatea sau cand robotul necesita mentenanta.

Iar daca vrei functii si mai avansate, afla ca aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care vine la pachet cu animal kit, – peria Turbo Animal Brush, confectionata din doua tipuri de material pentru intretinere cat mai usoara, ce capteaza parul de animale, mopul Animal Scrub ce indeparteaza rapid si cele mai dificile urme lasate de animalutul preferat, dar si mopul Allergy Electrostatic pentru actiune electrostatica uscata asupra particulelor fine.

Power-Up! Deleaga sarcinile din casa si dedica timp hobby-urilor tale!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Ana Savischi:

După anii de pandemie, desfășurarea activităților sportive în aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa.
În acest an, situația globală își pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi și ne face să realizăm ce este cu adevărat important: necesitatea unui mediu sigur și primitor pentru noi și copiii noștri.
În pragul sărbătorilor, magia se simte în jurul nostru. Orașul este decorat cu luminițe colorate și freamătă după cadouri, iar cei mici așteaptă nerăbdători venirea lui Moș Crăciun.
Care este momentul tău preferat din zi? Ar putea fi oricare, însă, știm că ne gândim la același lucru deoarece o masă delicioasă preparată cu Tefal nu are cum să nu intre în top momente savuroase!
Cu toții am vrea să trăim clipe de relaxare la sfârșitul unei săptămâni aglomerate, dar care e soluția când știi bine că sâmbăta e dedicată curățeniei? Nu poți lăsa casa așa, nu?