Desfasurare activitate identificare si selectie grup tinta proiect „Start-up acces in economie sociala” POCU/449/4/16/128185

CORPUL EXPERȚILOR CONTABILI ȘI CONTABILILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA în parteneriat cu RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL și AVISSO CONSULTING SERVICES SRL anunță desfășurarea în perioada 17 februarie 2020 – 17 martie 2020 a activității de depunere a dosarelor de candidatură a persoanelor ce doresc să facă parte din grupul țintă al proiectului “START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ” – POCU/449/4/16/128185.

RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL în calitate de Partener 1 este principalul responsabil de implementarea proiectului în regiunea de dezvoltare Sud-Est (Județul Buzău) și responsabil de înregistrarea dosarelor de candidatură a persoanelor din județul Buzău ce doresc să facă parte din grupul țintă.

Depunerea dosarului de înscriere se face personal de către candidat la sediul Partenerului 1 – RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL: mun. Buzău, Str. Aleea Venus, nr. 7, jud. Buzău. Persoana responsabilă cu activitățile grupului țintă: Roman Adelina.

Informațiile privind METODOLOGIA de identificare și selecție a Grupului Țintă și conținutul dosarului de candidatură sunt disponibile pe site-ul proiectului, secțiunea metodologii: https://economie-sociala.ceccar.ro/metodologii/

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Date de Contact: Expert informare P1 – Tiba Andreea Raluca, tel. 0765.45.81.96, e-mail: tibaraluca@yahoo.com sau proiectsolidar@gmail.com

Alte Comunicate de presa de Raluca Tiba:

RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL în parteneriat cu ASOCIATIA "ESE - EUROPEAN SUPPORT FOR EDUCATION" anunță demararea proiectului “ADS-SUPORT - Integrarea durabila a tinerilor NEETs prin masuri de educatie de tip a doua sansa” - POCU/884/1/4/146035.
RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL anunță demararea proiectului “ACCES - Activitati de consolidare a competentelor elevilor prin stagii de practica” - POCU/633/6/
FINALIZARE ETAPA EVALUARE CONDIDATURI SI SELECTIE GRUP TINTA - REGIUNEA SUD-EST - PROIECT “START-UP ACCES ÎN ECON-OMIE SOCIALĂ” POCU/449/4/16/128185
RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL (Partener 1) anunță reluarea activitatilor proiectului “START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ” - POCU/449/4/16/128185.
RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL (Partener 1) anunță suspendarea proiectului “START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ” - POCU/449/4/16/128185 pe o perioada de 3 luni