Designerii de interior din România deschid ușile creativității la evenimentul “Design Day”

Pe 23 septembrie, ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) va organiza evenimentul „Design Day” în șase orașe din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara.

Evenimentul „Design Day” reprezintă o oportunitate excepțională pentru publicul larg să afle mai multe despre secretele designului interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans online pentru a-și asigura un loc la eveniment.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței?

Designul de interior al locuinței este mai mult decât o simplă estetică – este despre modul în care spațiul în care trăim ne influențează calitatea vieții. Designerii de interior lucrează pentru a crea medii funcționale și frumoase, care să se potrivească nevoilor și preferințelor clienților lor.

Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect?

Procesul de design interior implică mai multe etape, de la înțelegerea obiectivelor clienților, trecând prin planificare și concept, și până la implementare și finalizare. Designerii sunt experți în armonizarea elementelor de design, culori, mobilier și iluminare pentru a crea un spațiu cu adevărat unic și funcțional.

Ce înseamnă o amenajare interioară de calitate?

O amenajare interioară de calitate este una care îmbină frumusețea cu funcționalitatea, oferind un mediu care să reflecte personalitatea și stilul proprietarilor. Aceasta poate influența pozitiv starea de bine și confortul într-un spațiu.

De ce este organizat acest eveniment?

ARDI organizează evenimentul „Design Day” pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român. Această inițiativă își propune să aducă designerii de interior și publicul împreună pentru a schimba informații și pentru a crea locuințe care reflectă autentic stilul de viață al românilor.

Pentru a vă înregistra și a participa la evenimentul „Design Day,” vă rugăm să accesați https://www.homedesignday.ro/ Nu pierdeți ocazia de a descoperi secretele designului interior și de a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră!

Despre ARDI

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior, ARDI se angajează să inspire și să educe publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană.

 

DATE DE CONTACT

Website: https://www.homedesignday.ro/

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.