Despre eleganta in amenajari interioare case

Care este diferenta dintre casa si “acasa” ? Ei bine, totul pleaca de la cum privim lucrurile, si de asemenea, de la perceptie. Un spatiu lipsit de personalitate este o simpla casa, iar acolo unde spatiul este imbogatit cu elemente personale, fie ca vorbim despre un anumit stil de amenajari interioare case si prezenta unor obiecte si amintiri personale, sau incarcatura emotionala oferita de catre acesta, putem vorbi fara echivoc despre “acasa”. Suntem Art Deco Zone, expertul dumneavoastra in amenajari interioare case, apartamente, sedii, firme, birouri, si institutii cu stil, bun-gust, dar si profitand de experienta vasta pe care o avem in acest domeniu.

Eleganta, un concept destul de abstract in amenajari interioare case

Despre bunul gust in amenajari interioare case putem spune foarte multe, mai ales despre lipsa acestuia in unele concepte create de catre amatori sau persoane la care primeaza castigul, nu reputatia si eleganta. In orice caz, nu suntem aici pentru a avea un rol de critic in lumea designului interior, suntem siguri ca cei mai buni critici sunt acele persoane cu un ochi estetic si cu simtul frumosului.

Despre eleganta, continuand, putem spune ca este mai degraba un mod de perceptie uniform-acceptata de catre persoanele cu simt estetic. Iar daca este sa ne raportam la domeniul de amenajari interioare case, ei bine, lucrurile sunt total diferite. In primul rand, exista cateva reguli, sa le spunem astfel.

Nu putem vorbi despre o eleganta ca si stil, in amenajari interioare case. Acest lucru pleaca in primul rand de la varietatea tipurilor de case si gusturi. Este evident faptul ca eleganta este mai mult o caracteristica proprie fiecarui proiect in parte, tinand cont de specificul fiecarei case. Asadar, putem obtine o eleganta superba prin combinarea elementelor de design rustic cu insertii de inox, stcla si lumina LED rece, dar de asemenea, putem avea aceasi eleganta intr-un design rustic, simplu, primitor, in nuante calde.

Fiecare isi are gusturile sale cand vine vorba despre eleganta in amenajari interioare case. Este adevarat ca exista experti, oameni cu simt estetic si al elegantei si oameni fara simtul estetic. Insa, fiecare isi doreste sentimentul de “acasa” .Asadar, noi incercam sa aplicam regulile (uneori foarte stricte) din design, cromatica, estetica, etc. intr-o maniera compatibila cu gusturile fiecaruia.

Secretul obtinerii unui spatiu personal si elegant in amenajari interioare case

Ultima regula a elegantei este perceptia. In amenajari interioare case ceea ce unei persoane i se poate parea a fi perfect elegant, pentru alta poate fi lipsit de personalitate. Aceasta este regula balansului, un element extrem de important si rar-intalnit la alte firme de design interior. Putem spune in concluzie ca in amenajari interioare case, bunul gust, eleganta si perfectiunea (care nu poate fi atinsa, ci doar sa ne apropiem de ea) sunt obtinute doar prin pastrarea unui echilibru. Asadar, finalizand subiectul elegantei, putem extinde aceasta mica analiza spunand ca eleganta este o notiune ce poate fi perceputa numai de catre cei ce sunt pregatiti sau o faca, poate fi atinsa numai de catre cei ce ii cunosc regulile si le aplica pastrand un echilibru dintre reguli, notiuni, informatii si personalitate. Suntem Art Deco Zone, si va asteptam si cu alte informatii dar si cu oferte personalizate.

DATE DE CONTACT

Nume: Art Deco Zone
Website: www.artdecozone.ro
Cuvinte cheie: amenajari interioare casa

Alte Comunicate de presa de 1 :