Diana Covaciu / Make-up artist devine Wonderlab

La inceput de drum, am fost doar eu, Diana Covaciu make-up artist cu vise si sperante inalte. Insa de acum, suntem un intreg „laborator de infrumusetare” denumit WonderLab. Pentru ca am vrut sa aducem un plus valoare clientelor noastre, nu ne-am rezumat la a machia frumos aceste chipuri ci si a le ingriji, si a veni cu alternative si solutii personalizate pentru fiecare client. Asa a luat viata Wonderlab, din pasiune pentru frumos, dar si pentru sanatate!

Salonul de infrumusețare Wonderlab oferă tratamente estetice avansate pentru a-ti oferi satisfactia necesară. Noi credem în producerea de servicii excelente folosind produse de calitate pentru a satisface cerințele clienților noștri pe termen lung.

În societatea de astăzi oamenii sunt influențați de standardul mediatic al frumuseții și sunt judecați prin apariția fizică, ceea ce provoacă nesiguranță.

Misiunea noastra este să vă ajutăm sa aratați cat mai bine printr-o imbunatatire cat mai naturala.
Suntem constienti ca fiecare persoana este diferita, astfel incat fiecare tratament se va baza pe nevoi individuale.
Echipa Wonderlab, cu experiență în domeniu, vă va asculta preocupările și vă va îndruma în direcția cea bună pentru a obține cele mai bune rezultate.

Nume: Diana
Functie: Social Media Manager