DistinctMob – mobilier si scaune de birou adaptat afacerii tale

Pentru un spatiu de birouri gandit pentru eficientizarea lucrului, dar si pentru confortul si siguranta angajatilor, mobilierul ales este printre cei mai importanti factori. Acesta este si modul in care compania clujeana DistinctMob l-a aplicat atunci cand a decis realizarea pieselor de mobilier dedicate spatiului office.

In realizarea mobilierului office, compania DistinctMob se bazeaza pe experienta in crearea mobilierului scolar la standarde romanesti si europene, atat clasic, cat si la comanda. Apoi, investeste toata priceperea pentru a realiza produse de calitate, rezistente si perfect adaptate cerintelor mediului office.

In portofoliul companiei se regasesc birouri simple si elaborate, dulapuri din lemn si dulapuri metalice pentru arhivare documente, fotolii si canapele confortabile si, bineinteles, scaune de birou ergonomice, gandite pentru beneficiul utilizatorului. Alaturi de toate acestea, DistinctMob creeaza si rafturi metalice rezistente, dulapuri metalice pentru vestiare sau dulapuri cu caseta interioara, pentru bunuri sau documente.

La capitolul scaune de birou, DistinctMob a ales structuri de rezistenta bine concepute, realizate in totalitate in atelierul propriu folosind tehnologii moderne, tapiterii rezistente si placute la atingere, cat si forme perfect adaptate. Scaunele sunt concepute pentru a rezista utilizarii indelungate, fiind create dupa standarde inalte si testate cu rigurozitate. In vederea realizarii acestora se ia in vedere si pretul, avand in vedere contextul economic al clientului. Astfel, fiecare angajat poate beneficia de un scaun confortabil si sigur.

Avand in permanenta dorinta de a evolua si de a respecta standardele de calitate, DistinctMob SRL este solutia ideala atunci cand vine vorba despre dotarea companiilor cu mobilier office.

 

DATE DE CONTACT

Nume: Distinct Mob SRL
Email: office@distinctmob.ro
Website: www.distinctmob.ro

Alte Comunicate de presa de 784 :