Doi Prichindei devine City Diva

În lumea fashion din Romania ne gaseati pana acum sub denumirea de Doi Prichindei, insă, daca initial, am pornit cu ideea unui magazin online, cu produse de imbracaminte pentru copii,  ulterior, datorita cererii mari de pe piata, am adaugat si produse de imbracaminte pentru doamne si domnisoare, asadar Doi Prichindei isi schimba denumirea in City Diva.

Ne-am propus sa aducem in fata clientelor noastre produse de imbracaminte de zi, de birou dar si pentru ocazii mai speciale, produse care sa aiba un design atragator, sa fie din materiale de calitate si la preturi cat mai competitive. Ne place sa credem ca reusim sa facem acest lucru, dat fiind feedback-ul pozitiv pe care il primim din partea clientelor noastre.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Andreea City Diva:

La inceput de drum, am fost doar eu, Diana Covaciu make-up artist cu vise si sperante inalte. Insa de acum, suntem un intreg „laborator de infrumusetare” denumi
În lumea fashion din Romania ne gaseati pana acum sub denumirea de Doi Prichindei, de acum ne veti gasi sub denumirea City Diva.