DROPDOWN 2, cel mai așteptat eveniment auto al anului, va avea loc între 29-30 iunie, la Romexpo

Expoziția se va desfășura în cel mai mare centru expozițional din România, Pavilionul B2, de la Romexpo, iar caii putere vor fi turați la maximum în zona de exterior. În zona de interior de 16.800 de mp vor fi expuse o parte dintre mașini și motociclete, iar în zona de exterior cu o suprafață de 20.000 de mp, vor exista demonstrații de show-uri de drift.

În cadrul expoziției pot fi admirate mașini modificate, retro, de colecție, supercar-uri, mașini americane și de off-road, precum și motociclete.

Organizatorii estimează că la această nouă ediție vor avea în jur de 40.000 de vizitatori pasionați de zona auto și moto. Peste 450 de mașini și motociclete vor fi expuse atât în interior, cât și în exterior, iar valoarea acestora de piață depășește suna de 8.000.000 de Euro.

Pe lângă iubitorii de mașini, la eveniment vor fi prezenți și specialiști în domeniu: vendori auto, service-uri (mecanică, vopsitorie) și ateliere de detailing.

”În piață există o nevoie foarte mare de evenimente auto indoor & outdoor, care să fie realizate la o calitate superioară. Suntem  bucuroși că putem veni către pasionații de cai putere cu un nou eveniment care să le bucure privirile. Ne-am străduit ca și la această nouă ediție să reunim cele mai iubite mărci auto-moto și sperăm să oferim vizitatorilor o experiență memorabilă”, a declarat Marian Nedelcu, organizator DROPDOWN.

Pe parcursul celor două zile de expoziție vizitatorii în zona special amenajată pentru drift, in exterior, unde se vor bucura de show-uri extraordinare de drift, realizate de către cel mai bine cotat pilot român de drift, Călin Ciortan, câștigătorul King of Europe (KOE).

DROPDOWN 2, este un eveniment susținut și de către marile comunități de pasionați auto, printre acestea numărându-se: Mercedes Club România, BMW M Owners, Ford Club România, Mustang România, Table Japoneze, alături de comunitățile de tuning din România. De asemenea, vor fi prezenți și reprezentanții Campionatului de Drag-Race, precum și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

Biletele la expoziția DROPDOWN 2 au fost puse în vânzare pe bilet.ro. Pretul biletului de intrare este de 40 Ron de persoană și poate fi cumpărat atât online, cât și în zilele de eveniment direct de la Romexpo.

Pentru mai multe informații despre DROPDOWN 2 vă invităm să accesați pagina web a evenimentului https://dropdown.ro/ sau paginile de social media DROPDOWN.

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.