Earnings Report – Cum arata rezultatele financiare pe Trimestrul I 2023 pe pietele externe

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital?

Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!

Analizam „la rece” rezultatele financiare publicate pentru Trimestul I al anului 2023 de catre companiile listate pe Pietele externe.

Discutam despre cum vor evolua pietele si economiile in perioada urmatoare, despre cresterile dobanzilor de referinta de catre Bancile Centrale, inflatie si care sunt factorii care vor influenta pietele in perioada urmatoare.

Analizam companiile relevante listate pe Pietele externe pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pe Trimestrul I 2023 si indicatorii importanti din raportari;
  • care sunt principalele provocari cu care se confrunta pietele in acest moment si care sunt scenariile cu care lucram;
  • despre politica dobanzilor de politica monetara si cum vor evolua in urmatoarea perioada;
  • ce sectoare ar putea intra in atentia investitorilor in perioada urmatoare si de ce;
  • cum va evolua inflatia in perioada urmatoare si care sunt principalele riscuri din pietele internationale;
  • cum se prezinta situatia economica internationala si care sunt scenariile cu care lucram;
  • cum folosim componenta psihologica in abordarea investitiilor in piata de capital.

Care sunt subiectele abordate la a doua editie din 2023 a evenimentului “Earnings Report – Cum arata rezultatele financiare pe Trimestrul I 2023 pe pietele externe”

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Armi Goldman, Trader si Formator despre cum folosim componenta psihologica in tranzactionarea si investitiile la bursa.

Cu Ciprian Birsan, Business Analyst vom discuta despre cum arata rezultatele financiare pe T1 2023 si cum ar putea evolua pietele externe in perioada urmatoare.

Mircea Iliescu – Trainer & Financiar Advisor, fondator BVBescu.ro va face o prezentare a rezultatelor financiare pe T1 2023 pentru cele mai importante companii listate pe pietele internationale.

Evenimentul Earnings Report este organizat cu sprijinul Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, Ziarul Bursa, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Programul evenimentului „Earnings Report – Cum arata rezultatele financiare pe Trimestrul I 2023 pe pietele externe”:

17:50 – 18:00 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:00 – 18:45 – Cum folosim componenta psihologica in tranzactionarea si investitiile la bursa – Armi Goldman, Trader si Formator
18:45 – 19:30 – Cum arata rezultatele financiare pe T1 2023 si cum ar putea evolua pietele externe in perioada urmatoare – Ciprian Birsan, Business Analyst
19:30 – 20:00 – Care sunt rezultatele financiare pe T1 2023 pentru cele mai importante companii listate pe pietele internationale – Mircea Iliescu – Trainer & Financiar Advisor, fondator BVBescu.ro

Evenimentul se adreseaza investitorilor pe pietele de capital externe si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Cuvinte cheie:

eveniment financiar, educatie financiara, piata de capital, eveniment online, rezultate financiare, evenimente business, evenimente bucuresti, piete externe

Alte Comunicate de presa de Ina Iliescu:

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital? Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a 4-a editie The Power Table din anul 2021! 
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, vom discuta despre cum arata rezultatele financiare ale societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table.
Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celo