[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business

Dacă sunteți responsabil pentru digitalizarea proceselor din companie, atunci acest eBook este pentru dvs. Vom explica de ce automatizarea proceselor de business este importantă pentru succesul companiei și cum trebuie să abordați trecerea către digital.

Din cuprins:

Transformarea digitală ca strategie de business
Transformarea digitală vine cu avantaje nu doar financiare
BITSoftware vă ajută să modelați viitorul în business
Inovație și productivitate cu ajutorul soluțiilor BITSoftware
Un studiu realizat de KPMG arată că 67% din CEO consideră că viteza de reacție în business face diferența între succes și faliment. Iar digitalizarea și soluțiile software sunt cele care susțin luarea deciziilor inteligente în timp record!

Nevoia de a răspunde mai rapid schimbărilor din piață și de a fi mai agil nu a fost niciodată mai mare. Transformarea digitală este o prioritate strategică pentru următorii ani, iar organizațiile care vor face acest lucru, vor avea de câștigat într-o economie globală din ce în ce mai dinamică și competitivă.

Descărcați ebbok-ul gratuit: https://info.bitsoftware.eu/ro/ro-ro/ebook-transformarea-digitala-avantaj-competitiv-in-business

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Alina Răfoi
Functie: Digital marketing
Email: contact@bitsoftware.ro
Telefon: 0368-412120
Website: www.bitsoftware.eu

Cuvinte cheie:

bitsoftware, digitalizare, software de business, cloud software, transformare digitala

Alte Comunicate de presa de Alina Alina:

Nu lăsați pe ultima sută de metri adaptarea la noile cerințe legislative
BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv. Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG va avea loc în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia.
[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business
Investiți în Digitalizare cu ajutorul fondurilor europene! Granturi între 50 și 500 de mii de euro pentru companiile de construcții prin măsura 4.1.1. BIS – „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcții
Optimizarea consumului de substanțe pentru tratament în agricultură