Echipa Romaniei, locul 1, la Riposta Cup

Clubul Sportiv Riposta, în parteneriat cu Federația Română de Scrimă, a organizat o etapă din Circuitul European de Cadeți Riposta Cup. Competiția face parte din Circuitul European de Cadeți și punctează pentru calificarea sportivilor la Campionatele Europene și Mondiale de Cadeți 2024.

 

Cupa Riposta a adus la start aproape 300 de participanți din 15 țări și s-a desfășurat la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu”, din București. Ana Maria Popescu, multiplă campioană olimpică, mondială la spadă, a fost prezentă la Finale. Publicul a avut parte de un moment artistic susținut de invitați speciali: Ansamblul Profesionist „Junii Sibiului” , manager Silvia Macrea, și trupa Trouble Crew, condusă de Paul Gheorghe!

 

Lista câtigători:

 

Cadeti echipa fete

Locul 1: Romania: Apostu Raisa, Cirligeanu Ema, Covaliu Amalia, Fusea Anastasia.

Locul 2: Marea Britanie: Sezille Hui Xin, Sutton Maya, Ononaiyte Tosin, Shimmin Clara.

Locul 3: Bulgaria: Antonova Maya, Gadzheva Ralitsa, Mishineva Natali, Vitliemova Viktoria

 

Cadet Men s Saber

 

Locul 1: Georgiev Nikolay-Tomas- Bulgaria

Locul 2: Billod Thomas- Franta

Locul 3: Macovei Cristian- Romania

 

Cadet Team Men s Saber

 

Locul 1- Bulgaria: Georgiev Nikolay-Tomas, Gospodinov Nikola, Kolev Ivan, Pelov Stanimir

Locul 2- Franta: Fraboulet Roman, Makhoul Antony, Choueiry Michel, Eveno Elouann.

Locul 3- Romania: Nitu Horia, Militaru David Nicolae, Macovei Cristian, Gavrila Cristian.

 

Lista completa a castigatorilor aici: https://www.fencingtimelive.com/events/results/A933C169CD4844E994456785ED7FCE75

 

Riposta Cup este o competiție europeană, ajunsă la ediția a 7-a. Este un proiect al Clubului sportiv Riposta, care în cele 7 ediții a ajuns să fie cea mai  mare competiție în Circuitul European de cadeți, aducând la start peste 450 de sportivi, din peste 20 de țări.

„Această competiție crește generații de cadeți mediați la campionate mondiale și europene. Este o mândrie să putem derula un proiect de asemenea anvergură și să putem așeza România în circuitul marilor evenimente dedicate scrimei, la nivel mondial!

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit de a lungul celor 7 editii si celor care sustin in continuare realizarea Cupei Riposta!”, spune Sandu Constantin, președintele Clubului sportiv Riposta.

Sandu Constantin și Lucian Dina sunt managerii și antrenorii CS Riposta, doi iubitori a acestui sport, organizând de 7 ani pe fonduri proprii și din sponsorizări evenimentul Riposta Cup care atrage sute de sportivi din întreaga lume la București!

 

Federația Română de Scrimă a oferit un Trofeu de excelență Clubului Sportiv Riposta pentru rezultatele exceționale obținute in 2023 la competițiile internationale pentru Romania. Decernarea a fost facuta de catre doamna Roxana Bârlădeanu, Secretarul General al Federatiei în cadrul Cupei Riposta care s-a desfasurat pe 27-28 ianuarie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

Cei doi antrenori si manageri ai Clubului au un palmares impresionant de medalii (peste 350) cu sportivi Clubului Sportiv Riposta la cel mai inalt nivel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.
În inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 28 și 30 martie 2024, are loc ”The Woman Leadership Conference”, cea mai mare conferință de leadership feminin din România, ajunsă la cea de-a 12-a ediție.
Pentru realizarea pieselor care fac parte din EP, artista a colaborat cu grupul vocal din Republica Moldova „Țărăncuța Durlești”.
Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii este celebrată în toate colțurile țării, în fiecare an pe data de 24 februarie.
Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.