Edenia este cel mai proaspăt membru al Team Romania în cadrul proiectului Romania for Gold

Ziua de 22 aprilie 2021 a fost marcată cu un moment plin de emoție și mândrie, când, în cadrul Adunării Generale Ordinare de la Complexul Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, Mihai Covaliu, Președintele COSR, și Albert Davidoglu, CEO Macromex, și-au dat mâna, pornind astfel împreună într-o călătorie spre Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

De acum, toți sportivii olimpici români, ce se antrenează în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, vor beneficia de un meniu echilibrat pregătit cu produse Edenia.

Mihai Covaliu, Președinte COSR, a salutat apropierea noului partener față de sportul olimpic românesc, mai ales în aceste vremuri dificile: „Faceți de astăzi parte din Familia Olimpică. Noi toți suntem în slujba sportivilor, suntem cei care le respectăm nevoile și le onorăm dorințele și prioritățile. Împărtășim cu partenerii noștri aceleași valori, ne unesc pasiunea și dragostea pentru sport, dorința de performanță și emoțiile transmise de sportivi. Prin urmare, suntem recunoscători că Macromex/Edenia, apreciază și onorează contribuția imensă a sportului la sănătatea publică, importanța sa pentru incluziune, viață socială și culturală și rolul său important pentru economia națională. Mulțumim!”.

Lansat în urmă cu 10 ani, Edenia este un brand românesc ce are în ADN-ul său mișcarea permanentă, exprimată sub forma inovației continue și a căutării performanței în ceea ce privește calitatea produselor sale. Ingredientele sale de origine sunt aduse direct din mediul lor natural și păstrate proaspete, prin procesul de congelare rapidă, ce le mențin intacte calitățile nutritive. Astfel, Edenia contribuie la echilibrul dintre alimentație și o activitate fizică performantă.

Albert Davidoglu, CEO Macromex, a dezvăluit că, în componența echipei manageriale a companiei Macromex, sunt foști sportivi de performanță și oameni care practică și îndrăgesc sportul, o echipă care admiră și prețuiește tot ceea ce reprezintă valorile sportului și modelele pe care le generează.

Este o onoare pentru noi să avem ocazia să fim atât de aproape de familia olimpică. Vă mulțumim pentru această oportunitate! Nu este, însă, o întâmplare. Valorile olimpismului – Excelență, Prietenie, Respect, Spirit de Echipă, Mândrie Națională – se regăsesc și în ADN-ul companiei și brand-urilor noastre. Știm că sportul de performanță înseamnă excelență. Fie că e vorba de pregătire fizică, tehnică, tactică sau psihologică. Dar, mai este nevoie de ceva: de acel ingredient din culise cu aport esențial pentru buna funcționare a corpului oricărui sportiv – precum un combustibil care influențează performanța unui motor – și anume nutriția. Datorită Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sportul românesc de performanță este de acum alimentat de Edenia.”, Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Prin proiectul Romania for Gold, Edenia își propune să ofere energia, informațiile, inspirația și motivația necesare tuturor, pe calea spre o viață mai activă și mai sănătoasă. Inspirați de munca și ambiția olimpicilor români, noi toți ne putem dedica mai mult activității fizice și sportive, putem avea o viața mai echilibrată și mai ales mai sănătoasă.

DATE DE CONTACT

Email: daniela.dumitrescu@comm-on.ro
Cuvinte cheie: edenia Romania for Gold

Alte Comunicate de presa de 1 :