Elro – Radiocomanda industriala pod rulant

Daca detii unul sau mai multe poduri rulante atunci cu siguranta ai nevoie si de dispozitivele de control pentru respectivele echipamente. Compania Elro iti recomanda radiocomanda industriala pod rulant, produs viabil ce te va ajuta sa manevrezi cu usurinta echipamentele pe care le ai.

Elro principal distribuitor de radiocomanda industriala pod rulant

Cine este Elro? Elro este numele sub care o companie din Constanta isi desfasoara activitatea inca din anul 2002. Produsele pe care le comercializeaza vizeaza cu precadere domeniul industrial. Oferta este variata si cuprinde: linie alimentare pod rulant, radiocomanda industriala pod rulant, controler pod rulant, tablouri electrice (industriale, automatizari, distributie, navale), echipamente de comanda prin radio, joystick-uri industriale, pupitre operator macara, console portabile, aparatura pornire industriala, rezistente echipamente industriale, sisteme protectie circuite electrice, accesorii industria electrotehnica, sisteme supraveghere suprasarcina, amplificatoare, statii control prin cablu si lista poate continua.

Compania Elro recomanda radiocomanda industriala pod rulant pentru clientii care doresc un control rapid al echipamentelor. Radiocomanda este alcatuita dintr-o unitate de emisie si una de receptie. Ca si caracteristici tehnice, o radiocomanda poate executa sase comezi directe: ridicare, coborare, stanga, dreapta, inainte, inapoi. Produsele sunt fabricate de companii de top si sunt comercializate la preturi competitive.

Foloseste radiocomanda industriala pod rulant de buna calitate

Podul rulant reprezinta un echipament des utilizat in diferite industrii. Este practic deoarece se monteaza la inaltime si nu ocupa spatiu suplimentar. Are rolul de a ridica si a deplasa marfa dintr-o locatie in alta intr-un timp foarte scurt. Dimensiunea podului se stabileste in functie de necesitatile clientului. De automatizarea podului se ocupa compania Elro. Compania realizeaza proiectarea si executia in vederea modernizarii instalatiilor electrice de ridicat. Radiocomanda industriala pod rulant este unul dintre produsele pe care le asigura. Produsele sunt rezistente si au o durata mare de viata. In plus sunt comercializate la preturi avantajoase pentru toti clientii. Radiocomenzile comercializate de Elrom sunt fabricate in Italia de firma Autec.

De ce sa alegi radiocomanda industriala pod rulant? Pentru ca iti eficientizeaza timpul de lucru. Podul rulant este controlat cu usurinta chiar si de la o distanta de 200 m. Controlul este sigur si nu pune in pericol activitatea desfasurata. Produsul se utilizeaza cu usurinta deoarece ai la dispozitie simbolurile plasate pe panoul frontal al radiocomenzii. In plus este disponibil si un intrerupator pentru oprirea de urgenta.

Automatizarea industriala reprezinta un proces obligatoriu avand in vedere tehnologia de la ora actuala. Este mult mai usor sa actionezi echipamentele prin intermediul unei telecomenzi decat sa actionezi manual. Este mult mai eficient si scutesti personalul de efort suplimentar. In prezent majoritatea echipamentelor sunt controlate prin intermediul unor dispozitive de comanda. Toate astea fac parte din evolutia tehnologica. Cu cat tehnologia evolueaza cu atat si omul trebuie sa se adapteze la noile schimbari.

Daca vrei sa ai parte de produse viabile atunci tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu compania Elro. Echipa responsabila iti va propune cele mai bune oferte, toate personalizate in functie de necesitatile tale.

DATE DE CONTACT

Nume: Elro
Functie: 0241.486.450
Email: office@elro.ro
Website: www.Elro.ro
Cuvinte cheie: Radiocomanda industriala pod rulant

Alte Comunicate de presa de 1 :