Emite facturi gratuit de pe telefon sau tableta

emite-facturi-gratuit

Traim intr-o lume in care timpul liber al administratorilor de companii nu este suficient de generos pe cat am vrea si din acest motiv toate activitatile noastre trebuie grabite pentru a ne crea acest timp liber. Un PFA, SRL sau II isi aloca mai mult timp decat un salariat obisnuit pentru a atrage clienti sau pentru a isi promova serviciile. Dar asta este farmecul antreprenoriatului, muncesti pentru tine.

Procesul de facturare este unul destul de important daca facturile le emiti chiar tu si nu beneficiezi de serviciile unui departament de contabilitate. Nu mai traim in vremea in care sa purtam dupa noi un facturier si sa il scoatem pentru a completa o factura cand este cazul. Nu este profesional, nu este elegant si nu este deloc usor. Din acest motiv va prezentam o solutie care intervine in procesul de facturare si anume un program de emis facturi. Scapa astfel de facturile tipizate si foloseste timpul in favoarea ta.

Viteza cu care ne desfasuram activitatea ne obliga practic sa folosim tehnologia in favoarea noastra. Programul de facturare QInvoices va ofera posiblitatea sa emiteti facturi gratuit de pe telefon sau tableta. QInvoices este un program de facturare modern, professional si care va reduce semnificativ timpul de facturare.

Cum putem sa beneficiem de mai mult timp liber daca folosim un program de emis facturi?

• Nu mai completam informatiile societaii noastre pentru fiecare factura
  • Nu mai trebuie sa completam datele clientului la fiecare factura; datele clientilor sunt salvate in program
  • Produsele sunt salvate de asemenea in program
  • Calculele nu mai trebuie facute manual, factura calculeaza automat totalurile, indifirent ca este vorba de cote de tva multiple sau nu
  • O factura emisa cu un program de facturare denota mai mult profesionalism decat o factura scrisa de mana
  • Personalizare factura cu logo-ul companiei; pe langa faptul ca factura devine profesionala, logo-ul ne ajuta sa intarim si sa crestem imaginea companiei
  • Uitam de stampila; stampila oricum nu mai este obligatorie, dar daca totusi optam pentru afisarea stampilei pe factura, aceasta apare automat cand emitem o factura
  • Facturarea in devize straine nu este o problema, conversia se face automat la cursul BNR
  • Timpul total de emitere a unei facturi este de cel mult 30 secunde, mult mai rapid decat o factura tipizata
  • Facturile nu se pierd sau se altereaza
  • Primesti factura pe email imediat dupa emitere
  • Poti sa incasezi facturile direct in aplicatie
  • Nu mai ai nevoie nici de chitantier, poti sa generezi chitante direct din program
  • Poti sa consulti facturile, cu ajutorul rapoartelor
  • Poti sa modifici o factura daca ai gresit ceva
  • Poti sa iti salvezi facturile in format PDF

Acestea sunt o parte din multele beneficii pe care le obtineti daca folositi un program de emis facturi. Alte variante precum Excelul sunt mai bune decat tipizatele dar nu se pot compara cu un program specializat, care ofera o centralizare a facturilor, precum si siguranta acestora.

Folosind programul de emis facturi Qinvoices, facturarea nu mai este o dificultate pentru tine, ai acces rapid la documentele contabile – facturi si chitante.

Inscrie compania si testeaza gratuit!