Este terapia de drenaj limfatic benefica pentru intreg corpul?

Ce reprezinta tratamentul de drenaj limfatic?

Masajul de drenaj limfatic este un tip special care ajuta si este extrem de benefic pentru buna functionare a sistemului limfatic, deoarece are beneficii atat medicale, cat si estetice.

Din punct de vedere medical, masajul de drenaj limfatic ajuta la combaterea obezitatii si a celulitei. Obezitatea este afectiunea care se caracterizeaza prin aparitia unui exces ponderal mai mare de 20% din greutatea considerata ideala conform criteriilor de inaltime, varsta si sex. Aceasta se manifesta sub forma unor depuneri masive de tesut adipos in zonele subcutanate de predilectie si in jurul organelor.

Din acest punct de vedere, tratamentul ideal impotriva obezitatii este acest masaj de drenaj limfatic care ajuta la eliberarea cailor de evacuare a toxinei din spatiul interstitial al tesutului adipos.

Din punct de vedere estetic, beneficiile sunt asupra organismului sunt nemeroase. Printre acestea se regasesc urmatoarele: asigura o buna detoxifiere, ajuta in lupta cu kilogramele in plus, scade retentia de apa si implicit senzatia de picioare grele si dureroase, elimina oboseala, elimina durerile de cap si senzatiile de greata cauzate de toxine.

Efectuati o astfel de procedura doar la un specialist!

Masajul de drenaj limfatic se poate face manual sau cu ajutorul unui sistem modern, format dintr-un costum care imbraca picioarele si abdomenul, conectat la un aparat de reglare. Este o terapie neinvaziva, fara efecte adverse, care foloseste presiunea aplicata pe suprafata corpului.

Tratamentul este nedureros si relaxant. Presiunea poate fi reglata chiar si in timpul ședintei, daca ti se pare ca devine inconfortabil sau simti ca iti amorțesc picioarele.

Foarte important este timpul, o sedinta trebuie sa dureaze minim o ora si jumatate, nu se folosesc uleiuri sau creme direct pe pielea pacientului, poate doar ca maseurul sa isi hidrateze mainile inainte de sedinta. Acesta nu provoaca durere, daca aceasta apare in mod sigur ceva nu este facut corect. La fel de important este bandajul compresiv in 3 straturi care mentine si optimizeaza rezultatul obtinut.

Alege motivul potrivit pentru tine pentru a efectua o astfel de procedura

Pe langa faptul ca accelereaza eliminarea toxinelor si procesul natural de regenerare al organismului, avand doar efecte pozitive, masajul de drenaj limfatic ajuta si la:

  • Regenerarea organismului – Acesta ajuta limfa sa circule mai bine prin corp, ceea ce ajuta procesele de refacere si aparare ale acestuia;
  • Relaxeaza muschii – Acesta ajuta muschii obositi sa se detensioneze;
  • Reduce senzatia de picioare grele;
  • Imbunatateste fermitatea pielii;
  • Contribuie la reducerea celulitei;
  • Stimuleaza digestia.

DATE DE CONTACT

Nume: FYSIOGAND
Functie: Manager
Email: office@fysiogand.ro
Telefon: 727679670
Website: http://www.fysiogand.ro/
Cuvinte cheie: drenaj limfatic, masaj

Alte Comunicate de presa de 810 :