Euro Team GB Spedition participa la Expozitia Internationala de Transport si Logistica – TransLogistica 2022

Evenimentul expozitional reuneste in fiecare an companii importante din industria transportului. Euro Team GB Spedition SRL va prezenta gama de oferte formata din servicii FTL si LTL.

TransLogistica este un eveniment important pentru Euro Team GB Spedition in cadrul caruia dorim sa aratam clientilor de pe piata romaneasca calitatea serviciilor noastre. Avem peste 7 ani de experienta in implementarea de solutii pentru Transportul Rutier International, obiectivul nostru principal este sa continuam sa ajutam si sa satisfacem nevoile clientilor nostri prin oferirea de solutii profesionale, inteligente si eficiente. Ne diferentiem oferind solutii reale de transport si timp de tranzit intr-un mod corect si prin asigurarea calitatii serviciilor cu personalul corespunzator. Noi respectam cele mai inalte standarde de calitate garantate de o serie de certificari internationale. Ca atare suntem bucurosi sa fim prezenti la acest eveniment”, a spus Octavian Blajan, CEO-ul companiei Euro Team GB Spedition.

Expozitia Internationala de Transport si Logistica – TransLogistica face parte dintr-un proiect amplu, gandit pentru a promova si dezvolta sectorul transportului si logisticii din regiune, la care vor participa companii locale si internationale.

Euro Team GB Spedition a fost fondata in Romania, in anul 2015, avand ca obiect de activitate servicii FTL/LTL. Viziunea si planul nostru pe termen lung este sa devenim cea mai mare companie de transport si logistica din lume, pana in 2037. Viziunea noastra pe termen mediu este sa devenim cea mai mare companie de transport si logistica din Romania pana in 2027. ETS este certificata de TÜV AUSTRIA ROMANIA SRL – la standarde de calitate internationala.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Pojar Alexandra
Functie: Specialist Marketing
Website: www.euroteamgb.com

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Pojar Alexandra:

Euro Team Gb Spedition, unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de marfuri din Romania, participa, in perioada 12 – 14 octombrie 2022, la Bucuresti, la Expozitia Internationala de Transport si Logistica – TransLogistica 2022.