Euro Tehno a bătut palma cu Italdibipack Group, lider mondial în industria de packaging

hands-3127297_640

Compania Euro Tehno a încheiat un parteneriat strategic cu brand-ul italian  Italdibipack Group, devenind astfel reprezentantul local al unuia dintre liderii mondiali  din industria de packaging. Prin intermediul acestei colaborări de succes, firmele din România vor avea acces facil la o gamă diversificată de sisteme automatizate end-of-line pentru ambalare și paletizare.

Grupul Italdibipack are o istorie bogată în sectorul de packaging, activând pe piață din anul 1975, și a reușit să se evidențieze prin soluții inovatoare și eficiente adaptate cu succes fiecărei perioade istorice.

Brand-ul italian este renumit pentru că oferă cea mai vastă gamă de mașini de packaging din lume. În prezent, compania este privită drept exemplu de către mii de firme, atât din Italia, cât și din străinătate, care activează în domeniul sistemelor de ambalare.

Portofoliul firmei include mașini de înfoliat paleți, mașini de ambalat prin termocontracție și echipamente end-of-line de împachetare. Mai mult de atât, brand-ul italian a completat gama cu accesorii (benzi din polipropilenă și din poliester, mașini de etanșare manuale, mese de lucru, cuttere verticale și orizontale) și consumabile (benzi adezive, folii termo-etansabile – film din PVC, film din poliolefine, film stretch, etc).

Iată care sunt principalele produse ale brand-ului Italdibipack: 

  • mașini de ambalat/ împachetat cu folie termocontractibilă (sisteme manuale, semi-automate și automate);
  • mașini de aplicat huse;
  • mașini de ambalat în saci (modele flowpack);
  • mașini de ambalat de tip skinpack;
  • mașini de înfoliere cu folie stretch (sisteme manuale, semi-automate și robotizate);
  • solutii de împachetare end-of-line (mașini de înfășurat benzi, modele strapping).

Despre Euro Tehno

Compania Euro Tehno, aflată de 6 ani pe piață, este importator unic în România și în Republica Moldova al utilajelor și sistemelor speciale de ambalat SACMI PACKAGING SPA, al araceților și al adezivilor marca GIANCOL SPA și acum al sistemelor automatizate end-of-line pentru ambalare și paletizare marca Italdibipack.

Obiectivul companiei este să ajute clientul să aibă acces la tehnologii moderne, să se diferențieze pe piață și să fie în pas cu cerințele actuale și cele viitoare.

Pentru mai multe detalii despre parteneriate, servicii și produse, vizitați pagina https://www.euro-tehno.ro sau contactați-ne la numărul de telefon – 0747680837. Vă așteptăm cu o ofertă personalizată după nevoile și cerințele dumneavoastră. 

Alte Comunicate de presa de 1 :