Eveniment de informare „Dezvoltarea Economiei din regiunea Centru prin implicarea tinerilor NEETs în societate – NEET NO MORE”

Proiectul beneficiază de finanțare nerambursabilă în proporție de 96,93% și se desfășoară până la sfârșitul anului 2023.

Evenimentul de informare și recrutare a fost organizat în orașul Toplița și a adunat 30 tineri eligibili în cadrul proiectului. Experții din cadrul proiectului au prezentat detaliile, activitățile și beneficiile grupului țintă din cadrul proiectului. Ca urmare a organizării acestui eveniment, toți participanții și-au exprimat dorința de a se înregistra ca grup țintă.

Proiectul „Dezvoltarea Economiei din regiunea Centru prin implicarea tinerilor NEETs în societate – NEET TO MORE” este implimentat de S.C. WARD ASHBY STUDIO S.R.L., în calitate de beneficiar, în parteneriat cu compania de consultanță în accesare de finanțări nerambursabile GRANT BOX CONSULTING S.R.L..

Proiectul are cod SMIS 154951 și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman – POCU 2014-2020, Axa prioritară 1, Inițiativa „Locuri de munca pentru tineri”/Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea și implementarea unui ansamblu de măsuri și acțiuni concrete privind creșterea nivelului de ocupare si îmbunătățirea competențelor pentru grupul țintă: tineri NEETs cu nivel de ocupare A, B, C și D și vârste între 16 și 29 de ani, înregistrați și profilați la SPO (Serviciul Public de Ocupare), cu rezidența în regiunea de dezvoltare Centru.

În cadrul proiectului „NEET TO MORE” se derulează un program de mediere pe piața muncii, diverse programe de formare profesională și un program de formare antreprenorială cu următoarele scopuri:

·       îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale relevante pentru piața muncii pentru 186 de tineri NEETs B, C și D;

·       stimularea ocupării sustenabile pe piața muncii a 371 de tineri NEETs A, B, C și D;

·       ocuparea efectivă a cel puțin 160 de tineri NEETs;

·       derularea unui program de formare antreprenorială pentru 28 tineri NEETs nivel de ocupabilitate A, mentorat, consiliere în vederea dezvoltării unor afaceri și acordarea de micro granturi de maximum 25.000 euro pentru 15 dintre aceștia.

Valoarea totala a contractului de finanțare este de 4.926.999,95 lei din care finanțarea nerambursabilă totală este de 4.645.420,14 lei, echivalentă cu 96,93% din valoarea totală eligibilă aprobată. Proiectul se desfășoară în regiunea Centru până la data de 31.12.2023 și are ca grup țintă 371 de persoane, respectiv tineri din categoria NEETs: Not in Employment, Education or Training.

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive.
Datorită farmecului lor inconfundabil, trandafirii au captivat imaginația umană de-a lungul secolelor.
Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10; ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active
Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și valurile de căldură se răsfrâng, stabilind temperaturi ridicate record în unele regiuni.
Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului.