Eveniment de multiplicare a rezultatelor proiectului CULTURE la Campina

Asociația Together România, partener in proiectului european „CULTURA: Educație antreprenorială culturală pentru tineri imigranți”, a desfășurat 10 ateliere de lucru in perioada august – noiembrie 2023. In cadrul acestor ateliere, participanții au învățat despre antreprenoriatul cultural și oportunitățile pe care acesta le cuprinde, participanții fiind mai bine echipați pentru a-și dezvolta proiectele de antreprenoriat cultural și au un nivel mai înalt de inteligență și mentalitate în antreprenoriat cultural. Prin unirea forțelor cu alte părți locale interesate de subiect, diseminarea rezultatelor proiectului și a rezultatelor între alte entități i-a ajutat sa înțeleagă mai bine conceptul și să fie mai bine echipați pentru a pregăti viitoare proiecte de antreprenoriat cultural.

In zilele de 16 si 17 decembrie 2023 vom organiza la Campina, județul Prahova, un eveniment final pentru a multiplica principalele resurse educaționale dezvoltate in cadrul proiectului:

1. Manual de educație pentru antreprenoriat cultural pentru lucrătorii de tineret și organizațiile de tineret

2. Curriculum de educație pentru antreprenoriat cultural pentru lucrătorii de tineret și organizațiile de tineret.

Ambele materiale pot fi descărcate de la adresa https://www.incredere.eu/project-culture in mai multe limbi printre care si limba romana.

Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeana si implica 4 parteneri europeni: Institutul Baltic pentru Cercetare și Dezvoltare din Lituania, Asociația de Voluntariat INCREDERE din Italia, Asociația pentru Integrare și Dezvoltare din Spania si Asociația Together Romania din Romania.

Asociația Together România își are sediul în Câmpina, este o organizație non‐guvernamentală, non‐profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect sau despre activitatea noastră, va rugăm sa ne contactați sau sa accesați pagina web a asociației.

DATE DE CONTACT

Nume: Iorga Alexandru
Functie: Presedinte
Email: iorga_alexandru@yahoo.com
Telefon: 0722809458
Website: https://asociatiatogether.wordpress.com/

Cuvinte cheie:

Together Romania, Campina, educatie, antreprenoriat, tineri

Alte Comunicate de presa de Iorga Alexandru:

Sub deviza "Youth@Work", Asociația Together Romania organizează un schimb internațional de tineri în perioada 16 - 23 martie în Trăisteni (județul Prahova), în cadrul programului de acreditare Erasmus+ 2023.
In zilele de 16 si 17 decembrie 2023 vom organiza la Campina, județul Prahova, un eveniment final pentru a multiplica principalele resurse educaționale dezvoltate in cadrul proiectului CULTURE.
Asociația de tineret Together România a organizat în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical skills for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus+.
Pentru a veni în ajutorul tinerilor expuși fenomenului FOMO (Fear Of Missing Out) si să îi ajute să își îmbunătățească competențele de educație digitală, Asociația Beehive, desfășoară in perioada 4 - 11 Noiembrie 2023, la Valea Doftanei o mobilitate Erasmus+.
Asociația de tineret Together România organizează în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023, proiectul european multilateral Digital and graphical facilitation for youth workers, proiect finanțat prin programul Erasmus