Eveniment lansare Academia de Fotbal Aripi București

Evenimentul va avea loc la Baza Sportivă din Strada Pridvorului, nr. 25 (în incinta Hanului Haiducilor).

Academia de Fotbal Aripi București este un proiect conceput pentru a oferi tuturor copiilor născuți în 2010, 2011 și 2012 accesul la educație prin fotbal și șansa de a performa în acest sport, indiferent de statutul socio-economic.

La lansarea evenimentului vor participa membrii asociației sportive, antrenorii, grupa de jucători 2011, sponsorii, părinții și copiii. Între orele 17:00-18:00 va avea loc un antrenament demonstrativ cu grupa 2011, urmând apoi prezentarea proiectului și oferirea de informații în restaurantul Hanul Haiducilor.

Unul dintre antrenorii de la Academia de Fotbal Aripi București este fostul campion la fotbal al României, Epaminonda Nicu, care a jucat în Cupele Europene, atât în Europa League, cât și în Champions League. Antrenorul are peste 450 de meciuri jucate, 3 promovări de Ligă, un titlu de campion național și unul de vice-campion național și este licențiat UEFA

Aripi București pune la dispoziția copiilor, gratuit, terenul de fotbal, echipamentul de antrenament, echipamentul de joc și vesta Head UP, cu ajutorul căreia jucătorii își îmbunătățesc viziunea și acuratețea, aceasta încurajându-i să țină capul sus. De asemenea, participarea la cantonamente, meciuri oficiale și/sau amicale și participarea la turnee va fi gratuită.

Baza sportivă unde se vor desfășura antrenamentele la Academia de Fotbal Aripi București este în parcul Tineretului, str. Pridvorului, nr. 25 (în incinta Hanului Haiducilor). Selecţiile pentru copiii născuţi în 2010, 2011 şi 2012 vor avea loc în data de 12 martie, începând cu ora 16:00.

Sponsorii Academiei de Fotbal Aripi Bucuresti:

Xpresspanel • Kinder Star – Școală Primară • Service Predos Auto • Hanul Haiducilor • Key It Solution

Nume: Bogdan Ciocan
Functie: Președinte
Email: contact@aripibucuresti.ro
Telefon: 724389080
Website: www.aripibucuresti.ro
Cuvinte cheie: fotbal; gratuit; antrenamente fotbal; fotbal gratuit