Eveniment public

În data de 27 Noiembrie 2018, în cadrul evenimentului public ce s-a desfăşurat la sediul primăriei Vidin-Bulgaria, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina împreună cu partenerul său Camera de Comerț şi Industrie Bulgaro-Română din Ruse,au prezentat prin intermediul sistemului de video-conferință VCE achiziționat în cadrul proiectului : “Agenția transfrontalieră de mobilitate a muncii- VISA”,ROBG-147.

Prima agenție de acest fel ce deserveşte granița comună româno-bulgară cu informații despre posibilitatea angajării în țara vecină a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cu sediul la Ruse, această agenție are şi un al doilea birou funcțional în Slatina,acesta din urmă funcționând ca o agenție satelit celei din Ruse.

Totodată în cadrul evenimentului la care au participat, cei doi parteneri au prezentat informații despre:proiect,rolul agenției nou create,importanța sa,serviciile oferite etc.

Expertul de comunicare şi copyright al proiectului din partea Asociației pentru Dezvoltare Durabilă Slatina, a facut o scurtă descriere a organizaței pe care o reprezintă,prezentând totodată şi informații despre particularitățile piaței muncii din România şi competențele cheie cerute de angajatorii români persoanelor interesate de un loc de muncă.

Nume: Cristi Dinca
Functie: Manager Comunicare