Evenimentele verii la SENZORIA în gradina senzorială

Odată cu venirea verii, Senzoria vă invită la o serie de evenimente dedicate atât copiilor, cât și adulților. De la evenimente educaționale pentru părinți și copii precum atelierul de beauty „Mamă și Fiică” la petrecerea celor mici de Ziua Internațională a Copiilor și până la un festival cu vibrații sezoriale în luna iunie și un eveniment caritabil cu muzică reggae la începutul lunii iulie, toate vă sunt dedicate și vă garantează experiențe întru cunoaștere, dezvoltare, relaxare și nu numai.
Iată câteva dintre evenimentele din grădina senzorială:
28 mai – „Mama si Fiica”- Beauty Time, workshop interactiv adresat atât mamelor cât și adolescentelor și are ca scop îndrumarea corectă și eficientă pentru îngrijirea tenului și make-up la adolescență.
1 iunie –„O lume minunată”, Ziua copiilor – sărbătorim împreună copiii și copilăria, inocența și puritatea prin jocuri de grădină alături de un animator, facepainting, castel gonflabil, baloane de săpun și multe alte surprize.
25 și 26 iunie – SenzoFest, festival cu Vibratii Senzoriale unde vei alege dintr-o varietate de experiențe senzoriale, terapii, practici, predicții și îndrumări alături de specialiști în relaxare, echilibrare, cât și practicieni ai artelor mistice.
2 iulie – Reggae în grădina senzorială grădină!, eveniment caritabil dedicat beneficiarilor centrului de terapie Senzoria. Onorăm starea de bine cu un picnic, momente muzicale, ateliere creative și oameni de suflet alături de care te invităm să te relaxezi.
Toate aceste evenimente se desfășoară sub egida ”EXPERIMENTEAZĂ STAREA DE BINE PRIN VIBRAȚII SENZORIALE!” acesta fiind și mesajul pe care dorim să-l transmitem tuturor celor care cred și simt nevoia de a se reconecta și a oferi mai departe oportunitatea celor mai puțini norocoși să fie și să se simtă integrați în mediul lor social și în viață. Astfel obiectul anual al Asociației Senzoria este de a oferi 1000 de ore gratuite de terapie de grup și individuală pentru 50 de persoane aflate într-o situaţie de vulnerabilitate.
Închideți ochii, respirați adânc, eliberați-vă gândurile și relaxați-vă. Sunteți în mijlocul naturii , departe de zgomotul și agitația urbană. Vă reconectați cu ea și vi se vor trezi toate simțurile. Aceasta este senzația, aceasta este Senzoria, locul tău de reîncarcare și energizare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Email: office@ellevents.ro

Cuvinte cheie:

#divertisment #eveniment #copii #evenimentecopii #relaxare

Alte Comunicate de presa de Nemtoiu Alexandra:

”EXPERIMENTEAZĂ STAREA DE BINE PRIN VIBRAȚII SENZORIALE!”
În luna iulie Asociația SENZORIA a inaugurat prima Grădină Senzorială întegrată într-un Centru de dezvoltare personală, psihoterapie, terapii senzoriale și evenimente, localizată la doar 30 km de București.