Evenimentul SMART HR 2023: CertSIGN unul dintre principalii parteneri

Organizatorii evenimentului SMART HR din mai 2023 recunosc cu mândrie și își exprimă recunoștința față de CertSIGN pentru contribuția lor excelentă ca partener în gadrul evenimentului. Ediția numărul 7 care a avut loc sub tematica Employer Of Choice, a fost un succes fără precedent, o parte semnificativă a succesului său fiind atribuită participării active și perspectivelor inovatoare oferite de CertSIGN.

Promovând colaborarea resurselor umane și a tehnologiei, evenimentul SMART HR reunește experți din industrie, influenți și pionieri pentru a explora și redefini viitorul HR. Ediția din mai 2023 a fost martora a numeroase discuții, workshop-uri și seminarii lămuritoare care s-au concentrat pe evoluția resurselor umane în era digitală.

„Pentru că i-am avut pe cei de la CertSIGN ca parteneri am putut ridica standardul de calitate al evenimentului îmogățind prin asta, informațiile relevante ce au fost comunicate”, a remarcat Gabriela Roșca, Project manager al SMART HR Event. „Experiența lor în securitatea digitală și angajamentul de a crea procese de HR eficiente au rezonat profund în rândul participanților noștri, oferind un amestec de strategie și tehnologie care este primordial în peisajul HR de astăzi.”

CertSIGN, cunoscut pentru contribuția sa inovatoare în domeniul securității digitale, criptării și semnăturilor electronice, a avut o prezență relevantă la eveniment. Participanții au beneficiat de demonstrații practice, sesiuni interactive și informații neprețuite despre integrarea perfectă a proceselor de resurse umane cu măsuri de securitate de top.

Despre evenimentul SMART HR:

Evenimentul SMART HR este o întâlnire importantă pentru profesioniștii în HR și pasionații din industrie. Acesta servește ca o platformă pentru a înțelege, discuta și asimila cele mai recente tendințe, instrumente și strategii care vor sculpta viitorul resurselor umane. Evenimentul este apreciat pentru conținutul său relevant, publicul divers și spiritul de colaborare pe care îl promovează în rândul profesioniștilor din HR.

Despre CertSIGN:

CertSIGN este un pionier al industriei în domeniul securității digitale. Ei susțin companiile oferind soluții care asigură eficiența operațională într-un mediu digital securizat. Cu oferte care variază de la criptare și semnături electronice până la gestionarea complexă a datelor, CertSIGN remodelează modul în care companiile percep și interacționează cu securitatea în era digitală.

https://certsign.ro/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://certsign.ro/

Cuvinte cheie:

#semnaturăelectronică #securitatecibernetica #resurseumane

Alte Comunicate de presa de Gabriela Rosca:

Organizatorii evenimentului SMART HR din mai 2023 recunosc cu mândrie și își exprimă recunoștința față de CertSign pentru contribuția lor excelentă ca partener în gadrul evenimentului. Ediția numărul 7 care a avut loc sub tematica Employer Of Choice, a fost un