Executor judecatoresc in Satu Mare – tarife bune, solutii optime!

Pentru a evacua pe cineva, pentru a pune in posesie, dar si pentru intocmirea unor procese-verbale de constatare, ai nevoie de serviciile unui executor judecatoresc. Ia legatura cat mai repede cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu, din judetul Satu Mare!

Servicii de executor judecatoresc, la dispozitia clientilor

Biroul mentionat anterior le ofera tuturor clientilor urmatoarele servicii de executor judecatoresc: incredintare minor, executari directe si indirecte, urmarire creante, popriri, punere in posesie, comunicare acte procedura, notificare acte, recuperare creante, constatari de fapt, aplicare masuri judecatoresti etc. Cu alte cuvinte, echipa Biroului Danciu Gheorghe Radu are drept obiect de activitate executarea mai multor tipuri de dispozitii judecatoresti, cu caracter civil si care sunt parte a unor titluri executorii.

Trebuie sa predai niste bunuri, servituti sau grantuiri? Renunti la actiunile pe care le detii la o firma? Atunci solicita serviciile de executor judecatoresc! Biroul Danciu asigura clientilor sprijinul de care au nevoie, la tarife avantajoase. Nu trebuie decat sa iei legatura cu echipa de specialisti. Colaborarea se va baza pe transparenta, profesionalism, eficienta si incredere.

Tot la acest birou trebuie sa mergi si daca ai nevoie de ajutor pentru intocmirea actelor executionale. Personalul din cadrul Biroului Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu este bine pregatit in domeniu si are experienta, astfel ca, indiferent, de situatie, vei primi cele mai bune sfaturi si solutia optima. Cazurile cu care angajatii de acolo s-au confruntat pana acum au fost diferite aproape intotdeauna, dar tuturor li s-a gasit o solutionare, asadar clientii au fost tot timpul multumiti.

Daca de la firma unde lucrezi s-a intamplat sa dispara un utilaj ori sa se fi pierdut niste acte in momentul in care arhiva a fost mutata dintr-un sediu in altul, ai nevoile de serviciile unui executor judecatoresc pentru intocmirea un proces-verbal de constatare. El va mentiona in act ce s-a intamplat, persoana direct raspunzatoare, ce acte s-au pierdut etc. Apeleaza la Biroul Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu!

Sa facem cunostinta cu Biroul Danciu Gheorghe Radu!

Acesta a fost inregistrat in anul 2001 la Registrul Executorilor Juddecatoresti detinut de Curtea de Apel Oradea si a adunat in timp un portofoliu bogat de clienti. Daca trebuie sa faci o notificare acte, sa recuperezi niste creante, sa incepi procedurile de executare silita s.a.m.d., Biroul Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu este cel la care trebuie sa apelezi. In prezent, acesta face parte din Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Oradea, fiind membru cu drepturi depline, prin Ordinul Ministrului Justitiei nr. 685/C/2001.

Datorita numeroaselor cazuri de care s-a ocupat pana acum, echipa acestui birou executor judecatoresc a stabilit multe relatii de colaborare cu specialisti din diverse domenii, astfel ca la dispozitia clientilor sunt puse servicii de cea mai buna calitate si solutii optime.

Daca locuiesti in Oradea si ai vreo problema cu recuperarea unor bunuri sau doresti sa faci o notificare acte, ia legatura cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu. Serviciile de executor judecatoresc, puse la dispozitia ta, te vor ajuta sa gasesti rezolvare pentru orice situatie mai delicata.

DATE DE CONTACT

Nume: Danciu Gheorghe Radu
Telefon: 745
Website: www.executorsatumare.com
Cuvinte cheie: Executor judecatoresc

Alte Comunicate de presa de 1 :