EXPERTII DE SECURITATE SE INTALNESC LA BUCURESTI

F5 Networks si Veracomp vor gazdui la Bucuresti, la Stejarii Country Club, in data de 20 martie, unul dintre cele mai importante evenimente de securitate ale anului, F5 SOLUTIONS DAY. Forumurile F5 si evenimentele de tip SOLUTIONS DAY sunt organizate de producator in intreaga lume, reunind experti din industrie si lideri de piata pentru a analiza si discuta despre cele mai recente tehnologii, tendinte, provocari, solutii de securitate si cloud in contextul unui mediu informatic aflat in permanenta schimbare.

F5 Solution Day care va avea loc la Bucuresti face parte dintr-o serie de evenimente dedicate clientilor si utilizatorilor de solutii de securitate, organizate de F5 la nivel mondial (Londra, Varsovia, Milano etc). Aceasta editie va fi dedicata factorilor de decizie si specialistilor IT, care trebuie sa asigure siguranta si securitatea infrastructurilor IT multicloud. Se estimeaza ca evenimentul va aduna peste 150 de participanti.

Pe parcursul unei zile, participantii vor putea asista la prezentari interactive, studii de caz si demonstratii relevante de solutii. Totodata, va fi o oportunitate pentru clientii existenti si viitori de a interactiona cu expertii F5.

“Odata cu proliferarea mediilor complexe hibride si multi-cloud, creste nevoia imperativa a organizatiilor si a companiilor de a se baza pe o securitate consistenta care sa sustina fiabilitatea si performanta aplicatiilor. Scopul solutiilor F5 este sa asigure o viziune completa asupra securitatii infrastructurii si un nivel constant de performanta a aplicatiilor in contextul in care companiile se confrunta cu o presiune tot mai mare de a-si alinia serviciile si aplicatiile multi-cloud la exigentele pietei”, afirma Jakub Sumpich, F5 Networks. “Solutions Day F5 are rolul de a oferi clientilor nostri o mai buna intelegere a intregului potential pe care il au solutiile F5, precum si o imagine de ansamblu asupra peisajului de securitate si asupra evolutiilor viitoare predictibile”.

Transformarea digitala a fortat companiile si organizatiile sa-si reevalueze structurile, procesele si fluxurile de lucru pentru a fi mai agile. Odata cu migrarea aplicatiilor catre cloud, securitatea end-to-end a devenit mai importanta decat oricand: analiza datelor, analizele in timp real ale amenintarilor au devenit imperative ale afacerilor moderne.

“Rolul nostru este de a face mai vizibila inovatia tehnologica a F5 Networks si de a o traduce sub forma unor avantaje de business. Impreuna cu o retea dedicata de parteneri, in ultimii ani am reusit sa dezvoltam si sa implementam in Romania proiecte importante bazate pe solutiile de securitate F5, ” declara Sergiu Banyai, Business Development Manager, Veracomp. “F5 Solutions Day este o oportunitate excelenta de a vedea modul in care solutiile F5 lucreaza efectiv si in care acestea se pot integra cu diverse alte componente din infrastructura de securitate.”

Veracomp Europe este, inca din 2012, distribuitor unic al solutiilor F5 Networks în România. In prezent, la nivel national, exista peste 300 de clienti multumiti de solutiile F5 si o retea de aproximativ 35 de parteneri specializati si integratori instruiti cu diferite niveluri de certificare, capabili sa ofere consultanta, implementare si suport tehnic.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelia Butolo
Functie: Digital Specialist
Email: aurelia.butolo@caruselconsulting.ro
Telefon: 727789820
Website: www.veracomp.ro
Cuvinte cheie: eveniment, securitate, f5, veracomp

Alte Comunicate de presa de 415 :