Ferestre tip mansarda Vrancea – mai multa lumina in viata dumneavoastra

Ce sunt ferestrele tip mansarda Vrancea?

Ferestrele de tip mansarda sunt tipuri de ferestre special concepute pentru a fi instalate in mansardele caselor. Ele sunt de mai multe feluri adaptate special pentru nevoile celor ce vor avea placerea de a locui la mansard. Acestea sunt de tipul: laminate, clasice, de tip balcon, pentru ferestre securizate, triplu izolate termic, triplu izolate fonic, ferestre mansarda Vrancea cu reducere a intensitatii solare etc.

De unde se pot comanda ferestre de tip mansarda Vrancea?

Daca se doreste calitate, nu vom alege ferestre de mansardade oriunde, ci vom alege ferestre mansarda Vrancea. Asta pentru ca dupa Revolutie au aparut destule firme care s-au angajat sa instaleze tot felul de ferestre de tip termopan (inclusiv second-hand, dar foarte multe de calitate indoielnica, sub masca unui pret relativ redus). Aceste firme de garsoniera nu doar ca nu au rezistat in timp, dar au dus un prejudiciu si acelor firme care au pus clientul mai presus de niste profituri obtinute rapid si nedrept.

O firma insa care nu a dezamagit, dovada ca a aparut in 1992 si este o firma respectabila si la ora actuala, construindu-si un portofoliu solid de clienti multumiti, este PRODCOM BILC SRL din orasul Focsani. Aceasta de-a lungul acestei indelungate perioade a gasit cele mai bune solutii tehnice in constructii, instalatii, amanajarii interioare si exterioare, creand chiar de la inceputul existentei sale asocieri solide cu producatori de renume european. Doar aici gasiti ferestre mansarda Vrancea de o calitate aparte.

Ferestre pentru mansarda Vrancea – caracteristici

Prodcom Bilc SRL va pune la dispozitie ferestre de mansarda Vrancea, cu deschidere mediana cu operare in partea de sus sau de jos, realizate din pin acoperit cu poliuretan, asigurand mai multe pozitii de intredeschis, dar si cu clapeta de aerare pentru un aer proaspat chiar cand fereastra este inchisa. Unele modele sunt prevazute cu actionare electrica putand fi folosita o telecomanda pentru deschidere sau inchiderea lor.

Un alt avantaj este acela ca la toate modele rulourile originale sau cele interioare se pot monta usor. De asemenea ferestrele de mansarda Vrancea ofera posibilitatea amplasarii mobilierului sub ele, acest lucru creand mai mult spatiu.

Geamul termoizolant este fabricat din doua sau trei foi in functie de alegerea cumparatorului, dar toate beneficiaza de garnitura pentru reducerea la maxim a curentului. Pentru modelele mai complexe este de retinut faptul ca beneficiaza de reducerea zgomotului de ploaie, geam interior laminat si senzor pentru inchiderea automat a ferestrelor de mansarda Vrancea in caz de ploaie. De asemenea au programe prestabilite de deschidere si inchidere. Toate sunt foarte rezistente la intemperii si se curata foarte usor, fara sa fie nevoie de vreo intretinere speciala.

Pentru situatiile sau cladirile care comporta riscuri legate de incendii sau intoxicare cu monoxid de carbon sunt puse la dispozitia clientilor ferestre desfumare care incorporeaza un senzor de fum si care comanda deschiderea acestor ferestre de tip mansarda Vrancea, construite special si dotate cu motoare de 24 de volti, in calcul fiind ca prioritate maxima, siguranta clientului.

DATE DE CONTACT

Email: prodcombilc@gmail.com
Telefon: 749430694
Website: http://prodcombilc.ro/
Cuvinte cheie: ferestre de tip mansarda Vrancea,ferestre mansarda Vrancea

Alte Comunicate de presa de 206 :