Firma inchirieri auto Timisoara

Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Banat pentru a vizita variatele obiective turistice din Timisoara si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Inchirieri auto Timisoara fara card de credit

Ai nevoie sa inchiriezi o masina online fara sa folosesti un card de credit in Timisoara si Aeroportul Timisoara? West Rent a Car Timisoara ofera posibilitatea clientiilor sai de a inchiria o masina si fara un card de credit. Pe criteriul inchirieri auto Timisoara fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard, American Express). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o.

inchirieri auto timisoara fara card de credit

Inchirieri auto Timisoara ieftine

Cauti inchirieri auto Timisoara ieftine? West Rent a Car Timisoara ofera servicii de inchirieri auto ieftine cu preturi incepand de la 16 €/zi (TVA + TOATE TAXELE INCLUSE). Atunci cand apelati la inchirieri auto ieftine, sau cautati cel mai ieftin rent a car Timisoara, cu siguranta doriti si servicii de calitate. Inchirieri auto Timisoara de ce sa alegeti serviciul nostru: asigurare + rovinieta gratis, livrare masina gratuita, kilometri nelimitati, fara card de credit, asistenta rutiera 24 / 24, politica combustibil plin / plin, toate taxele incluse, garantie minima, cel mai bun raport calitate – pret.

Nume: Dobre Razvan
Functie: Titular
Email: westrentacar.com@gmail.com
Telefon: 749540954