Fisa auto usor de dobandit la Clinca Medicala Romgermed

Detalii despre fisa auto

Clinica Romgermed va efectua cu promptitudine toate examinarile medicale clinice si subclinice necesare pentru eliberarea si incheierea dosarelor medicale ale automobilelor si armelor de foc (fisa auto).

Legile actuale impun ca candidatii sa fie adecvati din punct de vedere medical si psihologic pentru a obtine / schimba toate categoriile de permise de conducere / motociclete si pentru a obtine permise de transport de arme.fisa auto

Pentru vanatorii si gardienii de la companiile de securitate si protectie, precum si pentru oricine doreste sa detina si sa utilizeze arme letale si / sau neletale, sunt necesare dosare medicale ca aceasta fisa auto pentru obtinerea unei licente de arma de foc.

De ce ai nevoie

In functie de situatie, responsabilul clinicii va adauga concluziile APT sau INAPT la initialele care apar pe fisa auto si semnatura pentru a conduce vehiculul.

In plus, viitorii soferi vor trebui sa declare ca nu au dovezi de boli cronice precum aritmie, pareza, hipertensiune cu complicatii severe, infarct miocardic, diabet, boli ischemice ale inimii, Boala mintala, epilepsie sau insuficienta renala. In plus, persoana trebuie sa declare ca nu este dependent de alcool sau droguri.

Pentru a obtine rapid o licenta medicala, toate inspectiile vor fi efectuate in aceeasi zi. Prin urmare, rezultatele fiecarui tip de investigatie vor fi finalizate la fata locului si apoi, in aceeasi vizita, va fi emis un dosar medical al permisului de conducere si semnat de catre seful clinicii.

Cand se face o astfel de examinare

Dosarele medicale sunt necesare numai pentru licentele cu o noua valabilitate, adica numai pentru schimbarea licentelor expirate sau obtinerea de noi licente. Prin urmare, formularul de permis medical de conducere medicala poate oferi servicii pentru cei care doresc sa participe la cursurile scolilor de conducere auto, trebuie sa isi reinnoiasca permisul de conducere deoarece permisul lor de conducere a expirat sau au permisul suspendat si trebuie sa obtina un nou permis de conducere. Urmatoarele sunt situatii in care nu sunt necesare inregistrari medicale:

  • atunci cand permisul a fost pierdut;
  • daca permisul a fost furat;
  • atunci cand permisul s-a deteriorat;
  • in cazul in care titularul permisului si-a schimbat numele.

DATE DE CONTACT

Nume: Romgermed
Functie: Romgermed
Email: office@clinicaromgermed.ro
Telefon: 213110072
Website: https://clinicaromgermed.ro/
Cuvinte cheie: fisa auto, fise auto

Alte Comunicate de presa de 810 :