Franke Home Solutions: Noua denumire a diviziei Franke, după fuziunea Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems

În Iulie 2020, Franke Group a anunțat fuziunea diviziilor Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems. Începând cu 1 Ianuarie 2021, noua divizie va funcționa sub numele de Franke Home Solutions. Grupul Franke își reunește astfel expertiza în domeniile pregătirii alimentelor și gătitului pentru bucătăria rezidențială. Viziunea noii divizii este de a fi prezentă în fiecare gospodărie cu cel puțin un produs Franke care să funcționeze ca ancoră pentru completarea colecției de produse dintr-o casă.

 

Noul nume Franke Home Solutions nu înseamnă doar prepararea alimentelor (chiuvete și baterii) și gătitul acestora (hote, plite și cuptoare), ci reflectă și perspectiva de a valorifica expertiza diviziei pentru a-și crește prezența în bucătărie.

Barbara Borra, președinte/CEO al Franke Home Solutions Division descrie motivele fuziunii celor divizii, după cum urmează: „Cu noua divizie, ne-am propus să ne extindem constant prezența în bucătărie. Viziunea noastră este să fim prezenți în fiecare gospodărie cu soluțiile noastre inovatoare. Franke Home Solutions se concentrează nu numai pe produse de înaltă calitate și servicii excelente, ci și pe dezvoltarea de soluții inteligente. Cu o gamă complementară de produse care sunt aliniate perfect ca design și care provin dintr-o singură sursă și cu structuri de vânzări și servicii mai simple, putem sprijini și mai bine partenerii noștri B2B și le putem oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă. În acest sens, putem crea valoare adăugată reală pentru toate părțile interesate – parteneri de afaceri, consumatori finali și angajați.”

 

Franke Home Solutions este o divizie a grupului Franke și lider mondial în furnizarea de sisteme și soluții inteligente pentru bucătăria casnică. Divizia este activă în întreaga lume și are aproximativ 5.000 de angajați în aproape 40 de țări, generând vânzări de peste 1 miliard CHF. Gama de produse acoperă toate zonele din bucătărie – de la prepararea și gătitul alimentelor până la eliminarea, curățarea și tratarea aerului. Soluțiile complete ale Franke Home Solutions oferă consumatorului o experiență nelimitată in bucătărie – simplu, igienic și ecologic. Aflați mai multe pe www.franke.com.

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Paleologu
Functie: Account Director
Email: contact@sagmediateam.com
Telefon: 732710894
Website: www.sagmediateam.com
Cuvinte cheie: franke, franke romania, franke solutions, make it wonderful

Alte Comunicate de presa de 371 :