Franke Home Solutions: Noua denumire a diviziei Franke, după fuziunea Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems

În Iulie 2020, Franke Group a anunțat fuziunea diviziilor Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems. Începând cu 1 Ianuarie 2021, noua divizie va funcționa sub numele de Franke Home Solutions. Grupul Franke își reunește astfel expertiza în domeniile pregătirii alimentelor și gătitului pentru bucătăria rezidențială. Viziunea noii divizii este de a fi prezentă în fiecare gospodărie cu cel puțin un produs Franke care să funcționeze ca ancoră pentru completarea colecției de produse dintr-o casă.

 

Noul nume Franke Home Solutions nu înseamnă doar prepararea alimentelor (chiuvete și baterii) și gătitul acestora (hote, plite și cuptoare), ci reflectă și perspectiva de a valorifica expertiza diviziei pentru a-și crește prezența în bucătărie.

Barbara Borra, președinte/CEO al Franke Home Solutions Division descrie motivele fuziunii celor divizii, după cum urmează: „Cu noua divizie, ne-am propus să ne extindem constant prezența în bucătărie. Viziunea noastră este să fim prezenți în fiecare gospodărie cu soluțiile noastre inovatoare. Franke Home Solutions se concentrează nu numai pe produse de înaltă calitate și servicii excelente, ci și pe dezvoltarea de soluții inteligente. Cu o gamă complementară de produse care sunt aliniate perfect ca design și care provin dintr-o singură sursă și cu structuri de vânzări și servicii mai simple, putem sprijini și mai bine partenerii noștri B2B și le putem oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă. În acest sens, putem crea valoare adăugată reală pentru toate părțile interesate – parteneri de afaceri, consumatori finali și angajați.”

 

Franke Home Solutions este o divizie a grupului Franke și lider mondial în furnizarea de sisteme și soluții inteligente pentru bucătăria casnică. Divizia este activă în întreaga lume și are aproximativ 5.000 de angajați în aproape 40 de țări, generând vânzări de peste 1 miliard CHF. Gama de produse acoperă toate zonele din bucătărie – de la prepararea și gătitul alimentelor până la eliminarea, curățarea și tratarea aerului. Soluțiile complete ale Franke Home Solutions oferă consumatorului o experiență nelimitată in bucătărie – simplu, igienic și ecologic. Aflați mai multe pe www.franke.com.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Cristian Paleologu:

Cand elementele potrivite creeaza un sistem integrat invingator: produsele Franke castiga premiul Red Dot 2022 datorita designului inovator remarcabil.
Noul sondaj lansat de GLAMI în această primăvară aduce date relevante, colectate la începutul lunii aprilie 2021 de la vizitatorii site-ului www.glami.ro.
Designul sofisticat și performanțele tehnologice ale creațiilor Franke au fost recunoscute cu trei premii Red Dot Design 2021 în categoria Product Design.
Intrucat multi utilizatori nu mai pot lucra de la birou sau nu pot participa la evenimente sociale, cumparaturile de moda nu mai sunt prioritati.
În Iulie 2020, Franke Group a anunțat fuziunea diviziilor Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems.