Gangrena dentara – dusmanul tacut

Gangrena dentara este o urgenta stomatologica, care netratata poate duce la consecinte grave, atat locale cat si generale.
Gangrena poate evolua insidios, fara manifestari deosebite.
Multi pacienti sunt surprinsi si afirma ca “nu i-a durut nimic”.
In alte situatii, manifestarile sunt violente, durerile locale sunt dublate de febra, frisoane si aduc pacientul in urgenta.
Marius, pacientul nostru, avea o obturatie ( plomba) veche pe un molar. De asemenea avea o carie mare pe molarul de minte vecin.
Aseara au inceput din senin dureri puternice in molari, cu iradiere in jumatate de cap, asociate cu o stare generala proasta. Astazi s-a prezentat la cabinet in urgenta, si il lasam pe el sa va povesteasca :

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: dr. Brandusa Radici
Functie: Medic Generalist
Email: germandent@gmail.com
Telefon: 0726 282 896
Website: https://germandent.ro/

Cuvinte cheie:

gangrena, gangrena dentara, implant dentar ieftin, implant dentar bucurestii noi, implant dentar sector 1, extractie masea de minte, extractie masea de minte inclusa, extractie masea de minte fara durere, germandent, dr brandusa radici, dr brandusa, brandusa radici

Alte Comunicate de presa de Grigorescu Mario:

Autismul, parintii si terapia: “Am lucrat ABA cu copilul 1 an sau 2 ani” sau “lucram ABA de 4 sau 5 ani”. Am auzit asta de zeci daca nu de sute de ori in ultimele cateva luni. Urmatoarea intrebare care mi-a venit pe buze a fost: Minunat!
Competentele terapeutului ABA e un articol pornit din intrebarea unui parinte si din discutiile cu cativa analisti in ultimele zile.
Am tot zis ca scriu un sir de cateva articole despre cele mai uzuale confuzii in domeniul copiilor cu TSA si al analizei comportamentale.
Acest articol aprofundeaza nuantele elaborarii unui buget de marketing, facand distinctia intre marketingul de brand si marketingul direct/marketingul de produs si oferind un ghid privind investitia optima in eforturile de marketing.
Explorand Parodontopatia la Adultii Tineri: Diagnostic, Tratament si Profilaxie in cadrul Clinicii GermanDent