Geluri uv de la Janet Nails

Există un motiv pentru care manichiura cu gel a devenit un suport modern al frumuseții: ele sunt practic indestructibile, imposibil de lucioase și sunt oferite la cele mai multe saloane de unghii. Cu toate acestea, aspectul cel mai ispititor al unui gel mani? Risc zero la tăierea lustruitului în momentul în care sapi prin geantă pentru a-ți verifica telefonul – ca să nu mai vorbim, pentru câteva săptămâni viitoare. 

Gelurile de lustruire sunt mai flexibile, astfel încât acestea se ridică la jetoane; Gelele sunt vindecate sub o lampă UV sau cu LED-uri și lustruesc vindecarea în oxigen. Gelurile trebuie îndepărtate prin înmuiere în acetonă timp de cel puțin zece minute, în timp ce lustrurile pot fi șterse cu ușurință cu un dispozitiv de îndepărtare a unghiilor.

 

Cu câțiva ani în urmă, când manichiura de gel a început să crească în popularitate, o mulțime de nașayeri au insistat că acest polish magic, de îmbrăcăminte de lungă durată părea prea bun pentru a fi adevărat. Și chiar dacă publicul a fost foarte rapid să-i îmbrățișeze, asta nu înseamnă că ei sunt încă o opțiune fără riscuri în 2018

Te-ai intrebat mereu cum manichiura gelului ramane atat de perfecta atat de mult?

„Compozițiile chimice pentru lustruirea gelului și lustruiturile de unghii regulate variază cu fiecare marcă, dar diferența majoră este că polizorul de gel se va usca doar sub contact direct cu UV sau LED, în timp ce lustruitul obișnuit se poate usca la aer”, explică specialistii.

 

Există două tipuri de gel, gel dur și gel moale 

Gelul dur își ia numele pentru că, odată întărit, este destul de greu pentru a fi transformat într-o extensie a unghiilor. Extensiile de unghii sunt unghiile artificiale create folosind un produs de unghii pentru a extinde unghia peste marginea unghiei naturale.

Gelul moale se referă la produsele de gel care sunt prea moi pentru a crea o extensie a unghiilor. Aceasta include polizoare de gel și geluri mai groase destinate serviciilor de gel-suprapunere. Gelurile de lustruire sunt folosite pentru manichiurile din polietilenă din ce în ce mai populare. Aceste manichiuri sunt blânde de unghia naturală, iar polishul rămâne intact pe unghie timp de cel puțin două săptămâni, cu strălucire înaltă și fără crăpare, decojire sau tăiere.

 

Când au apărut pentru prima dată unghiile de gel, industria sa schimbat complet. Gelul cu unghii a devenit una dintre cele mai bune invenții care au apărut în domeniul manichiurului. Incet, multe femei au trecut de la manichiura clasica la unghii gel din cauza avantajelor lor. Probabil că mulți dintre voi sunteți familiarizați cu procedura, dar pentru cei care nu sunt, vom explica ce unghii de gel sunt. Gelurile de unghii sunt în principiu prelungiri făcute cu ajutorul unui produs de gel dur, care este și mai puternic întărit sub o peliculă ultravioletă sau L.E.D. (diodă emițătoare de lumină). Gelul este conceput pentru a imita modul în care arată unghiile naturale. Acestea sunt concepute pentru a dura mult mai mult și pentru a oferi femeilor care au unghii scurte posibilitatea de a purta cuie lungi fără a se teme de ruperea comună din diferite motive (unghiul natural este mai predispus la spargere și structura acestuia este mai sensibilă). Probabil vă întrebați care sunt avantajele de a le avea și, bineînțeles, dacă există și dezavantaje. Vom elucida misterul din acest articol

Avantajele unghiilor gelului

Ultima mult mai mult; mi-a spus până la 3 săptămâni.

Uscați instantaneu, astfel încât nu este nevoie să așteptați.

Este mai ușor să creați câteva modele de unghii fabuloase.

Din moment ce nu am făcut niciodată așa ceva (atât unghii de unghii cât și geluri de unghii), am decis să o dau. Țineți minte că nu mi-au spus despre dezavantaje, despre care am aflat mai târziu! (Vezi mai jos)

Cum să obțineți unghiile de gel

Iată cum funcționează procesul:

Mai întâi, unghiile sunt depuse și curățate ca într-o manichiură obișnuită și șlefuite în formă. Întotdeauna prefer să merg cu o formă rotunjită.

Vârfurile unghiilor trebuie să fie lustruite pentru a elimina strălucirea lor naturală. Astfel, grundul pentru unghiile de gel va adera mai bine.

Cuticulele sunt împinse sau tăiate.

Apoi se aplică un primer.

Se aplică apoi primul strat de gel de unghii UV. După aceea, puneți degetele într-o cutie mică cu lumină de uscare UV.

Apoi repetați acest proces cu un al doilea strat și un al treilea strat.

Puteți folosi un fișier sau un tampon pentru a vă forma unghiile în continuare.

Spalati-va mainile cu atentie pentru a indeparta orice gel de acces lasat pe degete sau pe mana.

Avantajele unghiilor de gel:

1. Ele durează mai mult timp de aproximativ 3 până la 4 săptămâni, ceea ce este minunat în comparație cu un lac de unghii clasic care durează de obicei 3 până la 4 zile, nu?

2. Se usucă instantaneu în timp ce sunteți încă în salon, fără să vă faceți griji. Deci, fără zgârieturi, fără așchiere, fără smudge sau zgârieturi

3. Unghiile gelului permit persoanei să experimenteze modele de unghii fabuloase, deoarece acestea sunt mai ușor de lucrat și de a crea modele care, cu unghii normale de unghii pe care nu le puteți achiziționa.

4. Gelul arată proaspăt tot timpul în care se află pe unghiile tale, chiar înainte de a merge și scoate-l.

5. Gelul este cea mai apropiată opțiune pentru unghiile naturale, chiar dacă doriți o manichiură franceză!

DATE DE CONTACT

Nume: janetnails
Functie: administrator
Email: seo@star-marketing.ro
Telefon: 256454504
Website: https://janetnails.ro

Alte Comunicate de presa de 501 :