GestSEL, software de gestiune care îți oferă date în timp real despre afacerea ta

Procesul de digitalizare a companiilor românești se află în plină desfășurare. Potrivit studiului “Barometrul digitalizării 2018”, 47% dintre companii susțin că digitalizarea a avut un impact mare asupra activității pe care o desfășoară și a modelului de business pe care îl utilizează, iar 81% dintre companiile participante se declară încrezătoare în acest proces.

Printre efectele aduse de digitalizare, companiile menționează creșterea eficienței operaționale, îmbunătățirea procesului decizional mulțumită analizei de date, simplificarea proceselor și îmbunătățirea avantajului competitiv.

Pentru ca afacerea ta să devină și mai ales să rămână una competitivă, să atragă clienți și să-și atingă obiectivele financiare pe termen mediu și lung, este nevoie să apelezi la digitalizare atât pentru optimizarea proceselor, cât și pentru eficientizarea activității de zi cu zi. Un soft de gestiune este un instrument extrem de valoros în procesul de digitalizare, pentru că el îți furnizează în timp real evidența stocurilor produselor tale, indiferent că deții un depozit, un magazin, sau eșți un producător.

Compania SelectSOFT dezvoltă de peste 14 ani soluții informatice complexe, în diverse domenii de activitate, pe baza tehnologiei client-server și servere de baze de date (MS-SQL Server).

Programul GestSEL – Gestiune stocuri, creat de SelectSOFT reprezintă o soluție modernă destinată societăților din domeniul comerțului cu ridicata, indiferent de mărimea acestora. Acest program de gestiune este ușor de utilizat și foarte flexibil, transformând gestionarea unui depozit într-o operațiune simplă și eficientă, permițându-ți să îți creșți afacerea prin optimizarea proceselor, eficientizarea costurilor, diminuarea timpului de generare a rapoartelor și de analiză a datelor.

GestSEL îți oferă numeroase avantaje: o evidență clară a stocurilor de produse, emiterea cu ușurință a documentelor de vânzare, generarea rapidă a documentelor contabile și transferarea datelor în aplicații de contabilitate financiară cum ar fi SAGA, Ciel, WinMENTOR sau Softerom, efectuarea inventarelor, vizualizarea produselor care se apropie de termenul de expirare. Totodată, vei economisi timp, pentru că unele procese de gestiune, cum ar fi datele de identificare a clienților și a furnizorilor online, vor fi complet automatizate.

În plus, cu modulul GestSEL – Mobile Manager, ai în orice moment controlul asupra afacerii tale. Această aplicație integrată cu software-ul de gestiune GestSEL – Gestiune stocuri îți oferă în timp real date despre afacerea ta, indiferent unde te-ai afla, pe smartphone sau tabletă. Mai mult decât atât, poți păstra legătura cu partenerii tăi oricând și oriunde, grație opțiunilor de trimitere a e-mailurilor și vizualizării bazei de date a acestora.

Viteza și siguranța datelor furnizate de sistemul Microsoft SQL Server îți permit, printre altele, să vizualizezi încasările, vânzările, recepțiile, documentele de vânzare, stocul și istoricul acestuia.

În epoca digitalizarii și a mobilității, unele decizii de business trebuie luate rapid și mai ales pe baza unor informații complete, corecte și actualizate. GestSEL – Gestiune stocuri îți oferă un avantaj competitiv punându-ți la dispoziție toate aceste date chiar și atunci când nu te afli la birou.

Compania SelectSOFT îți pune la dispoziție și o variantă demo gratuită a softului de gestiune, astfel încât să poți descoperi toate avantajele pe care le oferă.

DATE DE CONTACT

Nume: Adriana Buciuta
Functie: Manager
Email: comercial@selectsoft.ro
Telefon: 362802170
Website: www.selectsoft.ro
Cuvinte cheie: soft de gestiune, software gestiune, selectsoft

Alte Comunicate de presa de 771 :