GLS extinde serviciul internațional

  • Italia, Portugalia și Finlanda adăugate serviciului internațional FlexDeliveryService
  • Livrări flexibile de colete acum disponibile în 20 țări
  • Expansiune ulterioară planificată

 

Amsterdam, 20 martie 2019. GLS a adăugat Italia, Portugalia și Finlanda serviciului internațional FlexDeliveryService. Numărul de țări conectate transfrontalier prin intermediul serviciului crește astfel la 20. Destinatarii coletelor au opțiunea de a adapta livrarea la propriile dorințe chiar și în cazul comenzilor online plasate în alte țări.

 

„Adăugarea Italiei, Portugaliei și Finlandei la rețeaua de țări deja conectate de acest serviciu reprezintă o altă piatră de hotar pe drumul către un FlexDeliveryService pan-european”, spune Anne Putz, Head of Communication & Marketing a GLS Group. „Magazinele web și clienții lor în special vor beneficia de acest lucru, deoarece livrarea conform alegerii destinatarului completează o experiență internațională de cumpărături.”

 

Indiferent de piața afiliată de la care comandă produsele, cumpărătorii online vor primi informații despre livrare în limba lor maternă. În funcție de țara în cauză, aceștia vor avea apoi diferite opțiuni pentru a gestiona timpul și locul livrării. Aceasta include, de exemplu, livrarea coletelor într-o anumită zi, redirecționarea către o altă adresă sau livrarea către un ParcelShop selectat.

 

Țări conectate prin FlexDeliveryService:

Austria (AT)
Belgia (BE)
Bulgaria (BG)
Cehia (CZ)
Germania (DE)
Danemarca (DK)
Spania (ES)
Finlanda (FI)
Franța (FR)
Croația (HR)
Ungaria (HU)
Irlanda (IE)
Italia (IT)
Luxemburg (LU)
Olanda (NL)
Polonia (PL)
Portugalia (PT)
România (RO)
Slovenia (SI)
Slovakia (SK)
Marea Britanie (UK)

 

Grupul GLS

GLS, General Logistics Systems B.V. (cu sediul în Amsterdam), oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru peste 270,000 clienți, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres. “Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene. GLS este, de asemenea, prezent în opt state ale SUA și în Canada, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. Aproximativ 50 de Hub-uri internaționale și peste 1,000 depozite și agenții sunt la dispoziția companiei GLS. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. GLS însumează 18,000 angajați și, în fiecare zi, aproximativ 30,000 vehicule sunt pe drum pentru GLS. În anul financiar 2017/18, GLS a înregistrat venituri de 2.9 miliarde de euro și a transportat 584 milioane de colete.
Mai multe

DATE DE CONTACT

Nume: Anne Putz
Functie: Head of Marketing & Communication GLS Group
Website: www.gls-romania.ro
Cuvinte cheie: expedieri, livrari, flexibile, GLS Group, GLS Romania, transport, colete, flexibilitate livrari, comert electronic, online

Alte Comunicate de presa de 483 :