Iepurasul a poposit si la Sanatoriul Techirghiol- sectia copii

Constanța, 24 aprilie 2019. Ne place sa daruim si incercam sa fim mai buni, mai darnici, mai atenti la nevoile celor din jur. Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta se implica activ in evenimente pentru comunitate. De aceasta data, iepurasul de Paste a poposit si la Sanatoriul Techirghiol, sectia copii, prin intermendiul membrelor ce s-au implicat activ, astfel incat cei mici sa aiba parte de o surpriza strasnica. 

 

Ieri, 23 aprilie 2019, reprezentantele Asociatiei Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta au impartit cadouri celor 57 de copii internati la sectia de recuperare din cadrul Sanatoriului Techirghiol. Cadourile oferite au fost achizitionate atat in urma donatiilor membrelor, atat in bani cat si in produse, dar si a persoanelor ce au participat in data de 11 aprilie 2019 la Conferinta ” Surse de Finantare Nerambursabile in 2019 pentru afacerea ta, in mediul urban si rural, editia a IIa”  .

De asemenea, reprezentantii Club Amicii au prezentat o piesa de teatru „ Alice in Tara Minunilor” si au oferit celor mici baloane.

Dna Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF a declarat: „ In Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta suntem o familie. Mereu ne sustinem una pe cealalta, dar ii ajutam si pe cei ce au atat de mare nevoie. Sunt foarte fericita ca membrele noastre sunt active, saritoare si ca impreuna am reusit sa aducem putina bucurie copilasilor ce aveau nevoie, pe langa tratamente si de putina relaxare si distractie.” .

 

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA,  se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța inca din anul 2005.

 

 

Pentru detalii suplimentare:

Dna Mihaela Belcin, Presedinte ASOAF, filiala Constanta

Tel: 0722.233.501

office@asoaf-constanta.ro

https://www.facebook.com/asoaf.constanta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon: